• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Goedkope stellingkasten leverancier

Goedkope stellingkasten kopen? Online vindt u een groot aanbod stellingkasten, waardoor een keuze maken niet altijd eenvoudig is. Zo kunt u bijvoorbeeld een stellingkast kopen van bijvoorbeeld hout of metaal. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse merken. Genoeg factoren om uw keuze op te baseren. Echter is de prijs- kwaliteitsverhouding meestal doorslaggevend bij het maken van de juiste keuze.

Voor het vergelijken van goedkope stellingskasten bent u daarom bij QuickRack aan het juiste adres. De beste kwaliteit voor een lage prijs. Bekijk ons ruime assortiment stellingen en laat u adviseren door onze specialisten.

Scafforek stellingkasten

Stellingkast van het merk Scafforek

Op zoek naar de perfecte stellingkast?

QuickRack biedt een uitgebreid assortiment aan houten stellingkasten die via diverse dealers in Nederland op de markt gebracht worden. Op de afbeelding hiernaast ziet u bijvoorbeeld een Scafforek stellingkast. Deze stellingkasten worden tegen een lage prijs aangeboden en hebben tevens een lange levensduur. Daarnaast is de perfecte stellingkast voor iedereen weer anders. Onze specialisten helpen u daarom graag uw behoeften inzichtelijk te maken. Dit om onverwachte verassingen in een later stadium te voorkomen.

Uw eigen Stellingkast configureren

Goedkope stellingkasten QuickRack

Houten stellingkast slijterij

Via onze dealers kunt u eenvoudig een configuratie van de door u gewenste stellingkast maken. Kijkt u maar eens op de site van houtenstellingsspecialist u kunt daar naar wens de hoogte, diepte en totale lengte van de stellingkast bepalen. Tevens kunt u het gewenste aantal legborden ingeven. Op deze manier kunt u precies op maat de voor u gewenste stellingkast uit tekenen. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren in het gebruik van stellingkasten. Op de website van onze dealers kunt u direct bestellen.

Een configuratie maakt ook goed duidelijk welke afmetingen gewenst zijn. Heeft u zelf informatie van afmetingen en formaten beschikbaar? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen bij de configuratie.

Goedkope stellingkasten van massief hout en vurenhout

Stellingkasten voor winkels

Stellingkasten voor supermarkten

Wilt u een stellingkast van hoge kwaliteit geschikt voor de inrichting van uw winkel? Wij kunnen u ook adviseren over hoe u het beste uw winkel kunt inrichten. We hebben al vele winkels in mogen richten met onze stellingkasten. We hebben hierdoor veel ervaring gekregen in het inrichten van winkels. Onze stellingkasten zijn gemaakt uit verantwoord Scandinavisch vurenhout en te lakken in ontelbare kleurmogelijkheden. Naast onze massief houten stelling van vurenhout hebben we ook een systeem ontwikkeld geproduceerd uit gebruikt steigerhout. Een stevig rek met een robuuste uitstraling. Erg geschikt voor presentatie in wijnwinkels of slijterijen.

Lees meer over onze houten stellingen. Tevens is QuickRack ook de goedkoopste in de markt!

Naast hout ook metalen stellingkasten

Naast houten stellingkasten kunt u bij Quickrack natuurlijk ook terecht voor metalen stellingkasten. Zo hebben wij in ons assortiment Brevarek stellingkasten. Dit zijn sterke stellingkasten die veel opslagruimte opleveren voor een relatief lage prijs. De Brevarek stellingkasten hebben een erg lange levensduur en zorgen ervoor dat iedere vierkante meter in uw magazijn, winkel of opslagruimte optimaal benut wordt. De Brevarek stellingkasten bestaan in de basis uit staanders en liggers. Op de liggers komen legborden, deze legborden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u zelf de ideale afmetingen van uw stelling kan bepalen. Voordelen van dit systeem zijn onder andere het hoge draagvermogen en de hoge stabiliteit die het systeem biedt.

Novarek Stellingkasten

Tenslotte willen we ook nog even onze aandacht vestigen op het functionele Novarek; een verzinkt metalen stellingkast met een grote diversiteit aan mogelijkheden in hoogtes, dieptes, breedtes en aan te vullen accessoires. Een betaalbaar systeem van hoge kwaliteit.We kunnen u altijd een referentie opgeven waar u de stellingkasten bij een klant van ons kunt bekijken.

Waarom u bij Quickrack moet zijn voor goedkope stellingkasten:

✓ Stellingkasten van Quickrack zijn zeer voordelig
✓ Onze montagesystemen zijn erg flexibel
✓ Quickrack kan oplossingen of op maat bieden
✓ Onze stellingkasten zorgen ervoor dat uw ruimte volledig benut wordt
✓ Wij produceren zelf onze stellingkasten
✓ Betrouwbaar