• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Schoolinrichting

Op basisscholen, in het voortgezet onderwijs, op universiteiten … De houten opbergrekken van QuickRack zijn overal te vinden. Wij bieden een brede keuze voor zowel houten als metalen schoolinrichting.

Bij het kiezen van een stellingkast is het vooral belangrijk de gewenste draagkracht te kiezen. Over het algemeen hebben metalen stellingen een hogere draagkracht per legbord. Houten opbergrekken creëren daarentegen weer meer sfeer. De houten stellingen van QuickRack zijn wel te verkrijgen in diverse prijs-/kwaliteitsniveaus.

OFFERTE AANVRAGEN
schoolinrichting

Verschillende type rekken

Een andere belangrijke keuze die gemaakt moet worden, is waar de kast moet komen te staan. Voor presentatieruimtes adviseren wij een hoge kwaliteit, bijvoorbeeld een Brumorek of Combirek. Deze type stellingkasten zijn verkrijgbaar met open of gesloten zijstukken en ze zijn gemaakt van hoogwaardig FCS vurenhout. Staat de kast achter deuren in bijvoorbeeld een opslagruimte? Dan bieden onze Eurorek en Archos stellingkasten een uitkomst. Als u op zoek bent naar een hoge draagkracht per legbord, dan biedt het Novarek stellingsysteem een goede oplossing.

Houten rekken

Houten stellingen van goede kwaliteit en met een lage prijs. Met deze legbordstellingen maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw kantoor. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Brumorek

stellingen brumorek

Combirek

DSCF0479

Archos

Archos_hout 002

Rangerek

DSC02748

Metalen rekken

Metalen stellingen in diverse kwaliteitsniveaus. Met deze legbordstellingen maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw opberg ruimte of kantoor. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Novarek

DSCF1553

Steadyrek

steadyrek-stelling

Opbergrekken

QuickRack levert u praktische opbergrekken met een keuze uit twee verschillende reksystemen. Eurorek is ons goedkoopste opbergrek en uitermate geschikt voor kantoor en schoolrinrichting. Voor magazijnen en archieven met zwaarder opslagmateriaal is het Archos opbergrek systeem beter geschikt. Hoogwaardige en uiterst betrouwbare houten opbergrekken.

Met onze opbergrekken van hout maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw archief of magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte.

Archos

Archos_hout 002

Eurorek

eurorek houten rekken