• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Combirek houten stellingen

Houten stellingen. Natuurlijk, betrouwbaar en flexibel!

Het Combireksysteem
De onderdelen van het Combireksysteem zijn gemaakt uit eersteklas Scandinavisch vurenhout en garanderen u jarenlang gebruiksgemak. Als wandopstelling of vrijstaand, ruggelings dubbel geplaatst, het is allemaal mogelijk. Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal benut. Ideaal voor winkels, archieven en andersoortige presentatieruimtes.

OFFERTE AANVRAGEN
combirek houten stellingen en rekken

U wilt uitbreiden?
Doordat de systemen uit losse onderdelen bestaan kan uw inrichting meegroeien met de expansie van uw bedrijf of instelling. Aanpassen, herinrichten, noem maar op, de mogelijkheden zijn legio.
Het Combireksysteem geeft u de mogelijkheid met driehoeklegborden een opstelling fraai af te werken. U creëert tevens een kopstelling waar u producten prominent kunt presenteren.
Bovendien kunt u de onderdelen gemakkelijk beitsen of lakken, waardoor u niet gehouden bent aan één standaardkleur.

combirek-stelling

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren en/of te demonteren. U kunt de legborden op elke gewenste hoogte plaatsen; gaten zijn om de 5 cm. geboord. Klik voor meer specifieke technische informatie onderstaande link aan. Tevens vindt u hier de diverse afmetingen die leverbaar zijn in ons Combirekprogramma.

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting