• Lage prijzen door eigen productie
 • Stellingen op maat mogelijk
 • Zowel houten als metalen stellingen


Winkelstellingen

Met de winkelstellingen van QuickRack creëert u als ondernemer een beleving en sfeer in uw winkel die van onschatbare waarde is. Of u nu een nieuwe winkel opent of een bestaande winkel herinricht, het creëren van een harmonieuze sfeer is van essentieel belang voor een optimale klantbeleving. QuickRack beschikt over jarenlange expertise om u te ondersteunen bij uw vraagstukken betreffende winkelstellingen. Onze winkelrekken brengen geheid warmte en ambachtelijkheid in huis!

Lage prijzen door eigen productie

Winkelstellingen op maat mogelijk

Zowel houten als metalen winkelstellingen

Alle type rekken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Wilt u weten wat QuickRack voor u kan betekenen? Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.

  * Verplichte velden

  Ontdek alle metalen en houten winkelstellingen

  Breng uw klanten in vervoering met winkelstellingen van QuickRack die rust en warmte uitstralen. Onze houten stellingen bieden niet alleen stijlvolle functionaliteit, maar ook een vleugje verfijning die uw klanten volledig op hun gemak zal stellen. Als u op zoek bent naar iets meer futuristisch en robuust, dan zijn onze metalen stellingen absoluut de oplossing voor u. Ze geven uw winkel een industriële uitstraling die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. Zeg maar dag tegen het alledaagse en hallo tegen de perfecte omgeving voor uw natuur- en reformwinkel. Belangstelling? Ontdek de:

  Brumorek

  brumorek houten stellingen

  Winkelstellingen voor slijterijen en wijnwinkels

  Het ultieme doel van uw slijterij of wijnwinkel is om uw klanten emotioneel te raken. De winkelstellingen van QuickRack helpen bij het creëren van de juiste sfeer. Met onze houten winkelstellingen wordt het creëren van de perfecte ambiance een fluitje van een cent. Neem de gerenommeerde wijnwinkel Mondovino als voorbeeld, uitgeroepen tot de top wijnwinkel van Nederland in 2012 en ingericht met het Brumorek systeem, bewijst dat onze winkelrekken niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel. Kies dan ook nu voor de kracht van ambiance en stijl in uw slijterij of wijnwinkel. Bekijk hieronder onze diverse winkelrekken voor slijterijen en wijnwinkels. Nieuwsgiering geworden? Ontdek de:

  Vinorek

  Winkelstellingen voor outletwinkels

  Een pop-up winkel of low-budget store zonder effectieve productpresentatie is als een marathon zonder supporters – nutteloos. Maar geen zorgen – onze winkelstellingen bieden de ultieme en betaalbare oplossing. Bovendien, dankzij hun uiterst simpele ontwerp, zijn onze legbordstellingen eenvoudig te monteren en te demonteren, precies zoals u het wilt. Wacht niet langer en ontdek ons assortiment hieronder – voor een actie die zowel goedkoop als effectief is. Bekijk hieronder ons aanbod winkelstellingen voor pop-up winkels en low-budget winkels:

  Combirek

  Winkelstellingen voor kringloopwinkels

  Bent u uitgekeken op de stellingen of interieur van uw kringloopwinkel en voelt het als een grote investering om het te vernieuwen? Zoek niet verder, want QuickRack heeft de ultieme oplossing voor u. Onze duurzaam geproduceerde stellingen zijn vervaardigd van het allerbeste hout en metaal, en bieden de uitstraling die uw winkel verdient. Maak een sprong en ontdek hieronder wat wij u kunnen bieden, een vrijblijvende aanbieding hoort bij onze service. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze:

  Novarek

  Winkelstellingen voor bouw- en supermarkten

  Naast de bovengenoemde soorten winkels, leveren we ook winkelstellingen voor bouw- en supermarkten. Het aantal bezoekers aan een bouw- of supermarkt ligt vaak hoger dan een kringloop-, outlet- of wijnwinkel. De stevigheid en de flexibiliteit van een winkelrek zijn daarom belangrijke randvoorwaarden. Wij leveren winkelstellingen die voldoen aan alle eigenschappen voor een geschikte winkelstelling voor een bouw- of supermarkt. De RetailRek is gemaakt van Tego Metall en is in 3 kleuren leverbaar en allemaal uit voorraad leverbaar. Hierdoor zijn wij samen met u in staat om de bouw- en supermarkt binnen 2 weken operationeel en draaiende te hebben.

  RetailRek

  retailrek winkelstelling

  Onze winkelrekken in uw winkel?

  Bent u geïnteresseerd in onze winkelinrichting? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag meer informatie of hulp bij het maken van de juiste keuze? Mail dan naar info@quickrack.nl of bel ons op +31(0) 529480423. Ons deskundige team bij QuickRack staat altijd voor u klaar om persoonlijk advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  FAQ over winkelstellingen

  Levert QuickRack naast winkelstellingen ook andere type rekken?

  Jazeker, naast winkelstellingen levert QuickRack ook magazijnstellingen en stellingen voor archivering in kantoorruimtes en voorzien we u in passend advies voor nieuwe magazijninrichting. Ook leveren we voor elk type project stellingen op maat. Benieuwd wat wij samen met u kunnen bereiken? Neem dan contact met ons op!

  Levert QuickRack stellingen uit voorraad?

  Jazeker, als leverancier en producten van winkelrekken houden we voorraad bij in ons magazijn in Nieuwleusen. Dit uiteraard onder voorbehoud van de gewenste maatvoering, type winkelrek en aantal gewenste stellingen.

  Verkoopt QuickRack ook gebruikte winkelstellingen?

  QuickRack verkoopt geen gebruikte winkelrekken, maar levert wel winkelrekken tegen een betaalbare prijs. Wij realiseren dit door samen te werken met sociale werkvoorzieningsschappen en producent te zijn van onze eigen winkelstellingen in binnen- en buitenland.