Top

Overige magazijn- en kantoorinrichting

QuickRack is niet alleen sterk in stellingsystemen, ook in andere producten. Hierbij kunt u denken aan garderobekasten, werkbanken, kunststof bakken, verdiepingsvloeren en draagarmstellingen.

Kunststof bakken

Onze kunststof bakken zijn te gebruiken in combinatie met onze inrichtingssystemen. De kunststof bakken zijn verkrijgbaar in een open variant en een variant met deksel.

Verdiepingsvloeren

Het plaatsen van verdiepingsvloeren zorgt voor extra opslag ruimtes, wij leveren stellingen die geschikt zijn voor het plaatsen op verdiepingsvloeren hierdoor benut u de ruimte optimaal. Stellingen die goed functioneren bij verdiepingsvloeren zijn: het Brevarek en het Novarek. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Draagarmstellingen

Ook onze draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Bestel lichte draagarmstellingen voor producten die makkelijk te tillen zijn. De stellingen bestaan uit modulair opbouwbare onderdelen. De zware draagarmstellingen zijn geschikt voor zware bouwmaterialen.

Andere opties

Naast de kunststof bakken, verdiepingsvloeren en draagarmstellingen bieden wij ook andere producten aan. We leveren bijvoorbeeld ook palletstellingen, kantoormeubelen en inklapbare tafels. Neem voor meer informatie over alle opties contact met ons op.

Kunststof bakken

DSCF1553

Verdiepings vloeren

verdiepingsvloeren quickrack

Draagarm stellingen

draagarm stellingen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Nieuwsbrief

Wilt u de QuickRack nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hiernaast in en blijf op de hoogte.