• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Over ons

QuickRack is naast een groothandel in stellingen en rekken ook fabrikant van deze producten. Zowel in het binnen- als buitenland worden er stellingen en rekken op maat geproduceerd. Ondanks de relatief jonge leeftijd van ons bedrijf, hebben we al ruim 30 jaar ervaring in de branche.
Wij produceren onze producten zelf. Hierdoor helpen we bij het zoeken naar ‘custom made’ oplossingen en gaan er klantgericht te werk.
Omdat onze opbergrekken uit eigen productie komen, bieden wij naast gepersonaliseerde oplossingen ook scherpe prijzen.
Mocht u een idee in uw hoofd hebben waar u niet direct een oplossing voor kunt vinden in ons assortiment, dan denken wij graag met u mee. QuickRack levert maatwerk met passie.

Of u nou op zoek bent naar een houten winkelstelling of een metalen stelling, QuickRack zorgt er altijd voor dat de stellingen op maat geleverd worden.
Omdat QuickRack zelf verantwoordelijk is voor de productie, is onze productkennis enorm groot. Hierdoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat opbergrekken van QuickRack van een hoge kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.

Heeft u interesse in opbergrekken of stellingen uit ons assortiment? Of heeft u speciale wensen? Neemt contact met ons op of vraag een offerte aan!