• Lage prijzen door eigen productie
 • Stellingen op maat mogelijk
 • Zowel houten als metalen stellingen

Magazijnstellingen vergelijken?

Voor veel bedrijven zijn magazijnstellingen onmisbare onderdelen van de bedrijfsvoering. Een handig ingericht magazijn helpt om zo efficiënt mogelijk te werken en is daardoor van groot belang. Voor het opslaan van spullen zijn stevige magazijnstellingen in veel gevallen cruciaal. Als u stellingen wilt plaatsen in een magazijn heeft u de keuze uit metalen stellingen of houten rekken. Bij Quickrack hebben we verschillende soorten stellingen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

OFFERTE AANVRAGEN
magazijninrichting wijnstellingen

Houten magazijnstellingen

Houten stellingen worden niet alleen in het magazijn gebruikt, veel winkeliers gebruiken ze ook in de winkel of in de etalage. De houten magazijnstellingen hebben een warme uitstraling en zijn daardoor een mooi visitekaartje voor winkels. Houten stellingen zijn er in de soorten Archos, Rangerek en Eurorek. Hieronder volgt een korte beschrijving van iedere soort.

 

Archos_hout 002

Archos

De houten stellingen in de Archos lijn zijn gemaakt van Scandinavisch vurenhout. De magazijnstellingen van Archos zijn erg voordelig doordat ze zijn gemaakt van zogeheten B-keus hout. Dit betekent niet dat het hout van mindere kwaliteit is maar dat het er iets minder uitziet. Een krasje op het hout van de stellingen is voor de meeste mensen geen probleem. De stellingen hebben een hoge draagkracht en maken gebruik van een constructie met legplanken.

 • Gemaakt van een B-keus Scandinavisch vurenhout
 • Legplanken verkrijgbaar in houten en sandwich uitvoering
 • Scherpe prijzen
Meer informatie
rangerek-stelling

Rangerek

Het Rangerek systeem bestaat uit de zogeheten legbordstellingen. Dit type magazijnstellingen wordt vaak gebruikt in archieven en opslag van kleinere producten. De draagkracht van de Rangerek stellingen is hoog en het systeem is eenvoudig aan te passen aan uw wensen. Dit op maat maken doen we uiteraard graag voor u. Zo kunt u alle ruimte in het magazijn optimaal benutten.

 • Sterk systeem; voor een hoge draagkracht per legbord
 • Ideaal voor archief of opslag
 • Eenvoudig op maat te maken; alle beschikbare ruimte wordt optimaal benut

 

Meer informatie
eurorek-stelling

Eurorek

Wanneer u op zoek bent naar een voordeligere optie, is de Eurorek stelling een goede keuze. Dit zijn de voordeligste houten stellingen uit ons assortiment. Deze stellingen kunt u eenvoudig zelf monteren maar uiteraard kunnen wij dat ook voor u doen. De Eurorek magazijnstelling is gemaakt van Oost-Europees vurenhout met een grove structuur. Deze Eurorek stellingen zijn uit voorraad leverbaar en hebben een groot draagvermogen.

 • Absoluut low budget; u vindt nergens goedkopere houten stellingen
 • Uit voorraad leverbaar met prima leveringscondities
 • Eenvoudig te monteren en later (indien gewenst) uit te breiden
Meer informatie

Metalen magazijnstellingen

Wanneer u een stelling met maximale draagkracht tegen een scherpe prijs zoekt zijn de metalen stellingen van Quickrack zeker iets voor u. We hebben drie lijnen binnen ons assortiment aan metalen stellingen: Novarek, Brevarek en Steadyrek. Alle stellingen kunnen op maat worden gemaakt. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan om te weten wat we voor u kunnen betekenen.

 

novarek-stelling

Novarek

De eerste categorie metalen stellingen heeft de naam Novarek en heeft een mooie industriële uitstraling. De Novarek magazijnstelling is gemaakt van verzonken elektrolytisch metaal. Dit betekent dat het materiaal niet roest en dus ook in een iets vochtiger omgeving neergezet kan worden. Ons assortiment aan Novarek stellingen is heel uitgebreid waardoor er haast altijd een stelling in uw gewenste maat te vinden is. Als dit niet zo is kunnen we uiteraard ook deze metalen stellingen op maat maken.

 • Geproduceerd uit elektrolytisch verzinkt metaal; roest niet
 • Enorme diversiteit in hoogte, breedte en diepte van de stellingen
 • Geeft een fraaie industriële uitstraling aan uw inrichting
Meer informatie
MSF20140130-1589

Brevarek

Brevarek is bij uitstek geschikt voor het bewaren van grote producten. De stellingen zijn over het algemeen groot en hebben een geweldige draagkracht. De liggers van deze zogeheten breedvakstellingen variëren in lengte van anderhalve meter tot 2 meter 70. De breedvakstellingen staan er om bekend in de breedte weinig ruimte in te nemen terwijl ze wel veel opslagruimte bieden. De Brevarek stellingen zijn eenvoudig te monteren en zijn uiteraard altijd scherp geprijsd.

 • Ideaal voor opslag van grotere dozen of attributen
 • Eenvoudig te monteren
 • Verhoogd uw opslag capaciteit door de veelzijdigheid aan afmetingen
Meer informatie
steadyrek-stelling

Steadyrek

Natuurlijk hebben we ook metalen legbordstellingen voor in uw magazijn, deze verkopen we onder de naam Steadyrek. Per legbord heeft een Steadyrek magazijnstelling zelfs een draagkracht van 150 kilo. De Steadyrek stellingen zijn heel makkelijk in elkaar te zetten, hier zijn zelfs geen schroeven en bouten bij nodig. De stellingen maken gebruik van een kliksysteem waarmee de staanders aan de liggers verbonden kunnen worden. Een standaard Steadyrek stelling is 2 meter hoog bij een breedte van 158 centimeter en een diepte van een halve meter.

 • Draagkracht van 150 kg. per legbord
 • U hoef niets te schroeven; boutloos in elkaar te zetten
 • Makkelijk aan te bouwen
Meer informatie

Houten of metalen magazijnstelling?

Breekbare of kwetsbare producten kunnen het beste worden opgeslagen in houten stellingen. Hout is natuurlijk een zachter materiaal dan metaal en zal uw producten daardoor minder snel beschadigen. Daarom is hout de beste keuze wanneer u breekbare goederen op moet slaan. Wanneer u op zoek bent naar een voordeligere optie van hout, is de Eurorek stelling een goede keuze. Metalen magazijnstellingen worden vaak gebruikt in magazijnen waar men zware en robuuste goederen opslaat.

Als u van plan bent om kleding op te slaan, kunt u voor beide opties kiezen: hout of metaal. Zowel onze houten- als metalen stellingen zijn leverbaar met een garderobestang. Denk voor de aanschaf van een stelling goed na welke materialen en typen het meest geschikt zijn voor uw producten. Bij QuickRack vindt u altijd een stelling die voldoet aan uw eisen en wensen. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan palletstellingen of een grootvak magazijnstelling. Wij bieden tevens mogelijkheden voor hoge ruimtes waarin u stellingen wilt plaatsen.