• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Inrichting

QuickRack specialiseert zich in verschillende soorten inrichtingen. We hebben verschillende bedrijven geholpen met de inrichting van winkel, magazijn, archief, kantoor of school.

OFFERTE AANVRAGEN

Winkelinrichting

We hebben vele jaren ervaring met de inrichting van verschillende soorten winkels. We denken mee bij het bepalen van de sfeer in de winkel, maar ook bijvoorbeeld de routing in de winkel. De inrichtingsystemen zijn betaalbaar, doordat we de systemen zelf produceren.

We hebben bijvoorbeeld voor verschillende bedrijven gezorgd voor een warme of juist industriële uitstraling in de winkel. Naar de winkelinrichting, kunt u hier ook denken aan de opslag van een winkel. Bekijk een aantal voorbeelden van succesverhalen.

Magazijninrichting

QuickRack maakt houten en metalen stellingen voor magazijnen. De stellingen kunnen producten dragen met een gewicht tot 1000 kg. Als u voor een houten stelling wil gaan, kunt u kiezen voor Eurorek of het Archos rekkensysteem. Het Novarek is een optie als u een metalen rek zoekt. Naast de stellingen verkopen we ook grootvak- en palletstellingen.

Archiefinrichting

We vinden optimaal gebruik van ruimte belangrijk bij de inrichting van archieven. De legborden in de stellingen zijn flexibel in hoogte in te richten, waardoor u uw ruimte optimaal gebruikt. Onze legborden voor archiefstellingen zijn flexibel in hoogte in te richten. Wij denken graag met u mee over een ideale inrichting. U kunt bij QuickRack archiefrekken aanvragen in hout of metaal.

Kantoorinrichting

Als u op zoek bent naar een warme aankleding van uw kantoor, raden wij houten inrichtingssystemen aan. Als u meer op zoek bent naar een strak interieur, adviseren wij juist metalen stellingen aan. We hebben een groot aanbod in verschillende rekken die geschikt zijn voor kantoor.

Schoolinrichting

We bieden ook verschillende rekken en stellingen aan die gebruikt worden binnen scholen. Denk hier bijvoorbeeld aan presentatieruimtes of opslagruimtes. Voor presentatieruimtes worden het Brumorek en het Combirek aanbevolen. Voor de opslagruimtes worden Eurorek, Archos stellingkasten of Novarek stellingsystemen aangeraden.