• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Magazijninrichting

Heeft u een inrichtingswens op het gebied van magazijninrichting, dan kunnen wij u zeker verder helpen. Een functionele inrichting van het magazijn is van vitaal belang voor een onderneming. Een slim ingericht magazijn kan een hoop energie en tijd en daardoor ook geld besparen. Bij een inrichting van een magazijn kunt u bijvoorbeeld kiezen uit onze houten rekken of metalen stellingen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten legbordstellingen en opbergrekken. U kunt zelfs handige vervoersmiddelen voor intern transport in het magazijn bij ons aanschaffen, evenals kunststof kratten e.d.

QuickRack biedt u voor elke vorm van opslag of magazijninrichting de meest voordelige oplossing. Doordat wij veel van de producten voor magazijninrichting zelf produceren, kunnen wij u gunstige voorwaarden en prijzen aanbieden voor een uitstekende kwaliteit. We kunnen altijd passende oplossingen bedenken en adviseren u graag voor een functionele inrichting van uw magazijn.

OFFERTE AANVRAGEN

Download de gratis brochure

quickrack-brochure-winkelinrichting
Download de brochure

Houten magazijninrichting

Bij QuickRack hebben we verschillende soorten houten magazijnrekken. Meeste gebruikte systemen voor magazijn of opslag zijn het Archos en Eurorek systeem. Archos wordt gemaakt van verantwoord Scandinavisch vurenhout en staat bekend om zijn grote draagkracht. Als u een stevige magazijnstelling nodig heeft is dit de beste keuze. Meeste gebruikt is echter het houten stellingsysteem Eurorek; u vindt nergens in Europa een goedkopere stellingen van deze kwaliteit !! Deze rekken zijn gemaakt van het beste Oost-Europese vurenhout en is in diverse maatvoeringen verkrijgbaar. Alle opbergsystemen die wij verkopen zijn makkelijk in elkaar te zetten maar het is uiteraard ook mogelijk ze door ons te laten installeren.

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Met onze houten rekken maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw winkel, archief of magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte

Archos

Archos_hout 002

Eurorek

eurorek houten rekken

Metalen magazijninrichting

Ook als u in uw magazijn liever metalen rekken gebruikt zit u hier goed. We hebben twee verschillende systemen die allebei van hele hoge kwaliteit zijn. Brevarek wordt vooral gebruikt in hele grote en professionele magazijnen door zijn geweldige draagkracht en robuustheid. Novarek is gemaakt van thermisch verzinkt metaal en wordt veel gebruikt in kleinere magazijnen en wordt ook  veel in winkels gebruikt om voorraden op te slaan. Novarek is tevens leverbaar met garderobestang, zodat u ook bijvoorbeeld kleding hangend kunt opslaan in uw magazijn.

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Onze metalen stellingen zijn erg sterk en hebben een groot draagvermogen. De metalen rekken zijn erg eenvoudig te monteren en gaan erg lang mee. Metale rekken van QuickRack zorgen voor een optimale invulling van uw magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte.

Novarek

DSCF1553

Brevarek

Brevarek_06

Magazijn stellingen

Met onze Magazijnstellingen wordt uw magazijn praktisch en functioneel ingericht. De stellingen bieden ruimte aan producten met een gewicht tot 1000 kg per stelling. Een flexibele oplossing voor uw magazijn. QuickRack beschikt over een ruim assortiment magazijnstellingen met magazijnstellingen van hout, metaal en steigerhout. Een effectief magazijnstellingssysteem is het Brevarek. Deze magazijnstelling is erg sterk, maar is per vierkante meter erg voordelig. Het Brevarek is verder erg eenvoudig te monteren, heeft een zeer lange levensduur en is ook geschikt voor winkels en showrooms.

Novarek

DSCF1553

Brevarek

Brevarek_06

Rangerek

DSC02748

Effectieve magazijnstellingen

QuickRack beschikt over meerdere effectieve magazijn inrichtingssystemen. Een voorbeeld hiervan is het Archos systeem, een zeer goedkoop systeem wat is gemaakt B kwaliteit hout, Dat is nog steeds top kwaliteit maar met af en toe een noestje meer.
Wat ook een optie kan zijn is het Brevarek omdat het niet van hout is heeft het een hoger draagvermogen dan het Archos systeem.
Ook is het Rangerek een zeer effectief systeem en ook zeker de moeite waard om daar naar te gaan kijken.

Archos

Archos_hout 002

Brevarek

Brevarek_06

Rangerek

DSC02748

Verdiepingsvloeren

Het plaatsen van verdiepingsvloeren zorgt voor extra opslag ruimtes, wij leveren stellingen die geschikt zijn voor het plaatsen op verdiepingsvloeren hierdoor benut u de ruimte optimaal. Stellingen die goed functioneren bij verdiepingsvloeren zijn: het Brevarek en het Novarek. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Novarek

DSCF1553

Brevarek

stellingen brevarek

Verdiepings vloeren

verdiepingsvloeren quickrack

Overig

QuickRack doet niet alleen aan legbordstellingen maar hebben ook andere producten in hun assortiment. Voorbeelden hiervan zijn:
Palletstellingen, kunstof bakken, interne transportmiddelen en draagarmstellingen.

Hieronder staat een gedeelte van ons aanbod bij vraag kunnen wij alles leveren wat u nodig heeft.

Kunststof bakken

Schoolinrichting van Quickrack

Draagarm stellingen

draagarm stellingen

Intern Transport

quickrack tafelwagen

Magazijninrichting op maat

Wat u ook wilt opslaan, u vindt bij QuickRack altijd de meest geschikte oplossing die u zoekt. Wij verkopen ook grootvak- en palletstellingen. Wanneer uw magazijn lastig in te richten is door afwijkende afmetingen of vormen, bieden wij uiteraard ook magazijninrichting op maat. Als u bijvoorbeeld te maken heeft met een hoog magazijn biedt een verdiepingsvloer mogelijk de oplossing. Een verdiepingsvloer zorgt dat je ook de hoge ruimte efficiënt kunt gebruiken en levert direct extra opslagruimte op.

Wij kunnen eigenlijk alle soorten magazijninrichting op maat maken en leveren. Het is mogelijk een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen voor alle soorten inrichting van uw magazijn. Uiteraard helpen onze experts ook graag met advies over wat voor soort inrichting van het magazijn het best bij uw bedrijf past. We kunnen zelfs meedenken over een heel systeem inclusief intern transport dat het best binnen uw bedrijfsvoering past. Voor professionele inrichtingssystemen tegen een scherpe prijs bent u bij QuickRack aan het juiste adres.