Top

Magazijninrichting

Bij een inrichting van een magazijn kunt u kiezen uit onze houten rekken of metalen stellingen. QuickRack biedt u voor elke vorm van opslagrekken de meest voordelige oplossing. Elk type stelling is tevens leverbaar met garderobestang, zodat u ook kleding hangend kunt opslaan in uw magazijn.

Wat u dus ook wilt opslaan, u vindt altijd wat u zoekt.
Wij verkopen ook grootvak- en palletstellingen. Als u te maken heeft met een hoge ruimte biedt een verdiepingsvloer mogelijk de oplossing. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Houten rekken

QuickRack levert u praktische houten rekken met een keuze uit twee verschillende soorten. Eurorek is onze goedkope houten rek en uitermate geschikt voor winkel, magazijn, archief of als outlet rek. Voor magazijnen en archieven die meer draagkracht vragen is het Archos rekkensysteem een voordelige de ideale oplossing. De houten rekken van QuickRack zorgen ervoor dat u uw magazijn effectief en volledig kan benutten, waardoor er geen kostbare m2 meer vrij blijven. De Archos rekken zijn van goede kwaliteit en zijn eenvoudig te monteren. Het houten Eurorek heeft als voordeel dat het erg voordelig omdat het gemaakt is van eerste klas Oost-Europees vurenhout. Het is het goedkoopste Stellingensysteem dat QuickRack verkoopt.

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Met onze houten rekken maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw winkel, archief of magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte

Archos

Archos_hout 002

Eurorek

eurorek houten rekken

Metalen rekken

QuickRack levert u praktische metalen rekken met een keuze uit twee verschillende soorten. Bij inrichting van professionele magazijnen zal men echter snel kiezen voor Novarek in plaats van HandyrekEen hoogwaardige en uiterst betrouwbare rekkensysteem uit thermisch verzinkt staal. De tussenweg is Brevarek, een metalen rek dat bedacht en gemaakt is voor de opslag van uw winkelvoorraad. Staanders en liggers zijn de basis voor de Brevarek stellingen, aangevuld met legborden. Het voordeel daarvan is dat Brevarek beschikbaar is in veel verschillende maten.

 

Vraag Vrijblijvend een offerte aan

Onze metalen stellingen zijn erg sterk en hebben een groot draagvermogen. De metalen rekken zijn erg eenvoudig te monteren en gaan erg lang mee. Metale rekken van QuickRack zorgen voor een optimale invulling van uw magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte.

Novarek

DSCF1553

Brevarek

Brevarek_06

Magazijn stellingen

Met onze Magazijnstellingen wordt uw magazijn praktisch en functioneel ingericht. De stellingen bieden ruimte aan producten met een gewicht tot 1000 kg per stelling. Een flexibele oplossing voor uw magazijn. QuickRack beschikt over een ruim assortiment magazijnstellingen met magazijnstellingen van hout, metaal en steigerhout. Een effectief magazijnstellingssysteem is het Brevarek. Deze magazijnstelling is erg sterk, maar is per vierkante meter erg voordelig. Het Brevarek is verder erg eenvoudig te monteren, heeft een zeer lange levensduur en is ook geschikt voor winkels en showrooms.

Novarek

DSCF1553

Brevarek

Brevarek_06

Rangerek

DSC02748

Effectieve magazijnstellingen 

QuickRack beschikt over meerdere effectieve magazijn inrichtingssystemen. Een voorbeeld hiervan is het Archos systeem, een zeer goedkoop systeem wat is gemaakt B kwaliteit hout, Dat is nog steeds top kwaliteit maar met af en toe een noestje meer.
Wat ook een optie kan zijn is het Brevarek omdat het niet van hout is heeft het een hoger draagvermogen dan het Archos systeem.
Ook is het Rangerek een zeer effectief systeem en ook zeker de moeite waard om daar naar te gaan kijken.

Archos

Archos_hout 002

Brevarek

Brevarek_06

Rangerek

DSC02748

Verdiepingsvloeren

Het plaatsen van verdiepingsvloeren zorgt voor extra opslag ruimtes, wij leveren stellingen die geschikt zijn voor het plaatsen op verdiepingsvloeren hierdoor benut u de ruimte optimaal. Stellingen die goed functioneren bij verdiepingsvloeren zijn: het Brevarek en het Novarek. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Novarek

DSCF1553

Brevarek

stellingen brevarek

Verdiepings vloeren

verdiepingsvloeren quickrack

Overig

QuickRack doet niet alleen aan legbordstellingen maar hebben ook andere producten in hun assortiment.
Voorbeelden hiervan zijn:
Palletstellingen, kunstof bakken, interne transportmiddelen en draagarmstellingen.

Hieronder staat een gedeelte van ons aanbod bij vraag kunnen wij alles leveren wat u nodig heeft.

Kunststof bakken

Schoolinrichting van Quickrack

Draagarm stellingen

draagarm stellingen

Intern Transport

quickrack tafelwagen
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Nieuwsbrief

Wilt u de QuickRack nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hiernaast in en blijf op de hoogte.