• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Succesverhalen

Onze succesverhalen zijn een gevolg van onze passie voor het leveren van maatwerk. We denken graag mee met de klant. Het is ons doel om uw producten op de best mogelijke manier te presenteren. Onze opbergrekken moeten de uitstraling en het uiterlijk van uw winkelinrichting of magazijninrichting verbeteren. Daarnaast zijn onze producten verkrijgbaar voor scherpe prijzen, doordat we zelf onze rekken produceren.

Voorbeelden

Voor De Wijnboeren uit Rumst hebben we een winkelinrichting geleverd waar een duidelijke routing erg belangrijk was. De inrichting straalt overzichtelijkheid en rust uit. Bij Drankhandel Bouwhuis hebben de rekken voor een natuurlijke uitstraling gezorgd. Dit komt door het gebruik van de ongelakte uitvoering van het Brumorek systeem. Bij Exbeerience in Veenendaal is de functionaliteit en een mooie presentatie erg belangrijk. Na een gesprek kwamen we met een scherpe aanbieding voor de complete winkel met een tevreden klant als gevolg.  Een project wat we begin 2019 hebben opgeleverd is de winkelinrichting van “De Meisjes van Ommen”. Een combinatie van gekleurde staanders met ongelakte legplanken; prachtig om te zien, functioneel ingericht en veel enthousiaste reacties.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over de succesverhalen. Wij bespreken graag alle opties met u. Bent u benieuwd wat zo’n succesverhaal kost? Vraag dan gratis een offerte aan.