• Lage prijzen door eigen productie
 • Stellingen op maat mogelijk
 • Zowel houten als metalen stellingen


Houten stellingen

QuickRack is specialist en Europees marktleider op het gebied van houten stellingen en rekken. We bieden vele type houten stellingen in diverse kleuren aan. Met een houten stelling van QuickRack bent u verzekerd van houten stelling dat eenvoudig te monteren is en flexibel uitgebreid kan worden, wanneer dat nodig is. Met u bekijken we graag de mogelijkheden voor de opstelling van houten stellingen voor de te realiseren inrichting.

Eenvoudig te monteren

Flexibel uit te breiden

Voordelige prijzen en karakteristieke producten

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Wilt u weten wat QuickRack voor u kan betekenen? Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.

  * Verplichte velden

  Voor iedere winkelier een gepaste houten stelling!

  Als u overweegt om voor uw winkel een houten stellingsysteem aan te schaffen, begrijpen we dat uw beslissing afhangt van verschillende factoren,  zoals uw budget, duurzaamheidseisen en het type project (magazijn of winkel) waaraan u werkt. Onze houten stellingkasten bieden niet alleen een kosten-efficiënte oplossing voor uw project, maar ze zijn ook milieuvriendelijk en worden ook nog eens geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt . Voldoet een houten stelling niet aan uw wensen c.q. behoeften? Geen punt, want wij leveren winkelstellingen voor elke afzetmarkt.

  Kijkt u bij aankoop van stellingen naar het milieuaspect dan moet u zich realiseren dat houten stellingen een veel lagere uitstoot van CO2 genereert. Houten stellingen 1,49kg CO2eq/kg en gegalvaniseerde stalen stelling (uitstoot CO2) 2,78kg CO2eq/kg

  Brumorek

  Het systeem Brumorek is vervaardigd uit eersteklas Scandinavisch FSC-hout en straalt een ambachtelijke en natuurlijke charme uit wat perfect is voor een winkelinrichting met een ecologisch karakter. Met duurzaamheid als kernwaarde, voegt de Brumorek niet alleen een esthetische aantrekkingskracht toe aan uw winkel, maar onderstreept het ook uw streven naar milieubewustzijn. Wist u dat bij productie van metalen stelling de CO2-uitstoot twee keer zo hoog is? Kies bij het kopen van een houten stelling voor een duurzaam geproduceerd rek.

  O.a. in wijnwinkels, slijterijen, landwinkels, natuurvoeding te vinden

  Uitbreidingen ten allen tijde mogelijk

  Grote stabiliteit en hoog draagvermogen

  brumorek houten stellingen

  Combirek

  Net als Brumorek is onze Combirek houten stelling gemaakt van eersteklas Scandinavisch vurenhout. Combirek staat bekend om zijn flexibiliteit. Uw ruimte wordt door Combirek optimaal benut en geeft u jarenlang gebruiksgemak. Door het pengat verbindingssysteem is het makkelijk deze houten stelling te monteren of te demonteren. Uw beschikbare ruimte binnen de inrichting wordt optimaal benut, want de Combirek stellingen zijn eenvoudig op maat te maken.

  Passend bij natuurwinkels en bio-shops

  Eenvoudig op maat te maken

  Standaard leverbaar in veel afmetingen

  Scafforek

  De meest robuuste houten stelling in het assortiment is Scafforek en geeft een ambachtelijke sfeer aan uw interieur. De legborden van deze stelling zijn gemaakt van gebruikt of Old Look steigerhout en gecombineerd met zwart gespoten houten staanders geeft dit een prachtig decor. Door de stevige massief houten legplanken  heeft dit systeem een enorme draagkracht. De staanders worden in zwart gebeitst, maar andere kleuren zijn ook mogelijk. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem, want wij maken ook stellingen op maat.

  Bij uitstek geschikt voor slijterijen en wijnwinkels

  Enorme draagkracht door steigerhouten legplanken

  MVO door gebruikt steigerhout

  Op zoek naar een houten stellingkast op maat?

  Zoekt u een houten stellingkast op maat? Wij bieden maatwerk omdat we legborden op elke gewenste lengte kunnen zagen. De hoogte van de houten stellingkast is ook naar eigen wens in te vullen. Bent u op zoek naar een stelling op maat of wenst u deskundig advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

  Neem contact op!

  Houten stellingen voor magazijn of opbergruimte

  Afhankelijk van het product wat u wenst op te slaan, kiest u voor houten of metalen stellingen. Bij houten stellingen kunt u alle beschikbare m2 van de ruimte benutten doordat de onderdelen eenvoudig op maat te maken zijn. Efficiëntie is hierbij het sleutelwoord. Onze houten stellingen garanderen een hoge draagkracht per legbord en zijn daarbij zeer flexibel om uw ruimte optimaal te benutten.

  Rangerek

  Het Rangerek-systeem wordt door Scandinavisch hout gemaakt en maakt ook gebruik van het pengat-verbindingssysteem. Rangerek heeft een hogere draagkracht per legbord doordat de gebruikte legbordijzers dikker zijn dan bij de andere houten stellingsystemen.. Deze stevige constructie biedt u veel mogelijkheden om zware onderdelen op te bergen. De legborden van het Rangerek systeem zijn om de 5 cm. in hoogte verstelbaar en is eenvoudig te (de)monteren; U kunt de onderlinge afstand tussen de legborden te allen tijde weer aanpassen.

  Zeer geschikt voor grote opslagdoeleinden

  Hoge draagkracht per legbord

  Voordeliger dan een metalen stelling

  Eurorek

  De onderdelen van Eurorek zijn gemaakt uit eersteklas Oost-Europees vurenhout. Oost-Europees vurenhout is over het algemeen qua structuur wat wilder dan Scandinavisch vurenhout, waardoor de Eurorek het meest voordelig van alle houten stellingkasten. Dit systeem kenmerkt zich door een handig pengat verbindingssysteem en bestaat uit losse onderdelen waardoor u in de toekomst oneindig kan uitbreiden. 

  Geschikt voor kringloopwinkels en low-budget stores

  Voordeligste systeem uit serie houten stellingen

  Eenvoudig uit te breiden en te (de)monteren

  eurorek houten stellingen

  Voor welke houtsoort kiest u?

  Bij de keuze voor een houten stellingen voor uw project is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren zoals duurzaamheid, prijs en uitstraling. We geven hieronder graag een vergelijking om de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken!

  Bruynzeel

  brumorek houten rekken

  Sandwich legborden van de Bruynzeel houten stelling zijn gemaakt van MDF-materiaal. MDF is een duurzaam product met een aangename prijsklasse. Bij QuickRack kunnen de sandwich legplanken op maat gemaakt worden.

  Uitstraling

  Duurzaamheid

  Prijsklasse

  Steiger- en vurenhout

  scafforek-houten-stelling-product-quickrack

  Steigerhout is gemaakt van Noord-Europees naaldhout  zoals vurenhout. Steiger- en vurenhout staat bekend om zijn rustieke uitstraling en wordt op een duurzame manier geproduceerd.

  Uitstraling

  Duurzaamheid

  Prijsklasse

  Scandinavisch hout

  outletwinkelinrichting-combirek

  Scandinavisch vurenhout (o.a. Finland en Zweden) staat bekend om de hoogwaardige en FSC-gecertificeerde houtproductie. Het is een sterk en duurzaam product met mooie nerfpatronen.

  Uitstraling

  Duurzaamheid

  Prijsklasse

  Benieuwd naar onze houten stellingen?

  Bent u geïnteresseerd in onze houten stellingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag meer informatie of hulp bij het maken van de juiste keuze? Mail dan naar info@quickrack.nl of bel ons op +31(0) 529480423. Ons deskundige team bij QuickRack staat altijd voor u klaar om persoonlijk advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  FAQ over onze houten stellingen

  We geven graag antwoord op vragen die veelvuldig op onze klantenservice binnenkomen. Zo bent u snel voorzien van antwoord. Staat de vraag met antwoord er niet bij? Gebruik dan de chatbox rechtsonder van uw scherm. QuickRack zal (op werkdagen binnen 24 uur reageren.

  Voldoet een houten stelling wel aan mijn behoeften?

  In sommige gevallen voldoet een houten stelling niet helemaal. Dit komt voor wanneer:

  • U producten voor langere tijd buiten moet opslaan;
  • U zeer zware producten moet opbergen;
  • U een horeca-onderneming heeft en waarbij hygiëne een zeer belangrijke factor speelt.

  In dit geval kiest u voor een metalen stelling!

  Binnen welke termijn levert QuickRack houten rekken?

  Dit is afhankelijk van de ordergrootte, de afmetingen van het rek en het type rek dat besteld wordt. Vraag een offerte aan en geef aan de offerte-opdracht mee wat het gewenste type rek is. Geef daarnaast de gewenste afmetingen en het aantal legborden per stelling aan. Kan u niet wachten? Bezoek dan onze webshop of neem contact met ons op.

  Doet QuickRack aan montage van stellingen? Zo ja, wat is de prijs van de montage?

  De prijzen van de stellingen van QuickRack zijn exclusief montage. In bepaalde gevallen is montage echter een optie. Wij huren hier dan extern personeel voor in. De rekken van QuickRack zijn echter heel eenvoudig en snel te monteren. Op elke productpagina is een catalogus te vinden waarin stapsgewijs uitgelegd wordt hoe elk model in elkaar gezet kan worden. 

  Zijn de houten rekken van QuickRack in elke kleur leverbaar?

  Alle houten stellingen van QuickRack zijn in elke gewenste kleur leverbaar. Wanneer u afwijkt van de standaardkleur, betaalt u wel een meerprijs voor de gekozen kleur. De meerprijs van het beitsen van houten stellingkasten is in tegenstelling tot metalen stellingenkasten voordeliger. Vraag dus in de offerte-aanvraag naar de meerprijs of kom in contact. 

  Hoe kan de houten stelling het best onderhouden worden?

  Om de kleur van de houten stelling te behouden, adviseren we om de houten stelling:

  • Niet in vochtige ruimtes te plaatsen. Hout gaat op den duur werken in vochtige ruimtes;
  • Van stelvoetjes te voorzien, dat is handig wanneer de vloer regelmatig gedweild wordt;
  • Bij beschadigingen opnieuw te schuren en af te werken.

  Hoe kan QuickRack de houten stellingen betaalbaar leveren?

  QuickRack heeft haar eigen voorzieningen in binnen- en buitenland. In Nederland werken we samen met sociale werkvoorzieningen om onze houten producten te vervaardigen. De productie van ons Eurorek vindt plaats in Oost Europa, waardoor we dit prijstechnisch een uitstekend alternatief is indien het budget wat minder toereikend is.