• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Winkelinrichting

Wanneer u als ondernemer plannen heeft om een nieuwe of bestaande winkel te gaan (her)inrichten, is de sfeer in de winkel enorm belangrijk. Een winkelbezoek moet een beleving zijn: een plek waar de kopende partij zich op haar gemak voelt. Daarnaast is een functionele indeling en de routing van groot belang. Waar plaats je de balie? Hoe verdeel je het assortiment in de schappen?

QuickRack heeft al vele jaren ervaring om u te helpen met dit soort vragen over uw winkelinrichting. Bovendien leveren wij betaalbare inrichtingssystemen die veel sfeer en warmte in uw winkel aanbrengen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een nieuwe inrichting met natuurlijke materialen de omzet kan verhogen tot 40%. Ieder winkeltype verdient daarom persoonlijke aandacht voor de inrichting. Bekijk onze stellingen voor diverse branches :

Kijkt u bij aankoop van stellingen naar het milieuaspect dan moet u zich realiseren dat houten stellingen een veel lagere uitstoot van CO2 genereert. Houten stellingen 1,49kg CO2eq/kg en gegalvaniseerde stalen stelling (uitstoot CO2) 2,78kg CO2eq/kg

OFFERTE AANVRAGEN

Download de gratis brochure

quickrack-brochure-winkelinrichting
Download de brochure

Laat uw klanten zich op hun gemak voelen in uw winkel. Onze houten winkelstellingen creëren een warme uitstraling, terwijl onze metalen winkelstellingen een industriële look aan uw winkel kunnen geven. Zeer geschikt voor natuur- en reformwinkels. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Brumorek

stellingen brumorek

Combirek

winkelinrichting-combirek

Rangerek

DSC02748

Scafforek

winkelinrichting-scafforek

Niets is belangrijker dan uw klanten een warm gevoel geven in uw slijterij of wijnwinkel. Creëer de juiste sfeer in uw winkel. Dan kan prima met onze houten stellingssystemen. Het bewijs is Mondovino, uitgeroepen tot de wijnwinkel van 2012 in Nederland, ingericht met het Brumorek systeem.

Brumorek

slijterij-brumorek

Combirek

slijterij-combirek

RetailRek

slijterij-retailrek

Vinorek

Vinorek Wijnrekken van Quickrack

Uitverkoop, maar geen materiaal om uw producten te presenteren? Onze stellingen bieden een goedkope oplossing. Bovendien zijn deze legbordstellingen gemakkelijk zelf in elkaar te zetten en af te breken. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Archos

outletwinkelinrichting-archos

Eurorek

outletwinkelinrichting-eurorek

Novarek

outletwinkelinrichting-novarek

Combirek

outletwinkelinrichting-combirek

Op zoek naar een nieuw interieur voor uw kringloopwinkel? Bent u daar wat huiverig voor omdat het een enorme investering is? QuickRack heeft daar de juiste oplossing voor, houten en metalen stellingen van topkwaliteit en met de juiste uitstraling. Kijk hier wat wij u kunnen bieden.

Archos

kringloopwinkelinrichting-archos

Eurorek

kringloopwinkelinrichting-eurorek

Novarek

kringloopwinkelinrichting-novarek

Combirek

kringloopwinkelinrichting-combirek

Winkelinrichting met een groen karakter, gemaakt van verantwoord vurenhout. Uw producten komen het best tot hun recht bij presentatie in houten stellingen. QuickRack heeft veel ervaring met het inrichten van reformwinkel of natuurvoedingswinkel. Laat u ook eens verrassen door een vrijblijvende offerteIn de button “projecten” kunt u enkele inrichtingen bekijken.

Brumorek

natuurwinkel-brumorek

Combirek

natuurwinkel-combirek

RetailRek

retailrek winkelstelling

Eurorek

natuurwinkel-eurorek