Top

Winkelinrichting

Wanneer u als ondernemer plannen heeft om een nieuwe of bestaande winkel te gaan (her)inrichten, is de sfeer in de winkel enorm belangrijk. Een winkelbezoek moet een beleving zijn: een plek waar de kopende partij zich op haar gemak voelt. Daarnaast is een functionele indeling en de routing van groot belang. Waar plaats je de balie? Hoe verdeel je het assortiment in de schappen?

QuickRack heeft al vele jaren ervaring om u te helpen met dit soort vragen over uw winkelinrichting. Bovendien leveren wij betaalbare inrichtingssystemen die veel sfeer en warmte in uw winkel aanbrengen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat een nieuwe inrichting met natuurlijke materialen de omzet kan verhogen tot 40%. Ieder winkeltype verdient daarom persoonlijke aandacht voor de inrichting. Bekijk onze stellingen voor diverse branches :

OFFERTE AANVRAGEN

Download de gratis brochure

quickrack-brochure-winkelinrichting
Download de brochure

Laat uw klanten zich op hun gemak voelen in uw winkel. Onze houten winkelstellingen creëren een warme uitstraling, terwijl onze metalen winkelstellingen een industriële look aan uw winkel kunnen geven. Zeer geschikt voor natuur- en reformwinkels. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Brumorek

stellingen brumorek

Combirek

DSCF0479

Rangerek

DSC02748

Scafforek

scafforek houten stelling

Niets is belangrijker dan uw klanten een warm gevoel geven in uw slijterij of wijnwinkel. Creëer de juiste sfeer in uw winkel. Dan kan prima met onze houten stellingssystemen. Het bewijs is Mondovino, uitgeroepen tot de wijnwinkel van 2012 in Nederland, ingericht met het Brumorek systeem.

Brumorek

stellingen brumorek

Combirek

DSCF0479

RetailRek

IMG_20190205_132710

Vinorek

Vinorek Wijnrekken van Quickrack

Opslag in magazijn

Onze legbordstellingen zijn ook uiterst geschikt voor het gebruik in het magazijn bij winkels. Waar het Eurorek geschikt is voor de opslag van lichte materialen als bijv. schoenen is het Brevarek weer uiterst geschikt voor de opslag van elektronica. Voor ieder wat wils, maak hieronder uw keuze.

Archos

Archos_hout 002

Eurorek

eurorek houten rekken

Novarek

DSCF1553

Brevarek

Brevarek_06

Uitverkoop, maar geen materiaal om uw producten te presenteren? Onze stellingen bieden een goedkope oplossing. Bovendien zijn deze legbordstellingen gemakkelijk zelf in elkaar te zetten en af te breken. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Archos

Archos_hout 002

Eurorek

eurorek houten rekken

Novarek

DSCF1553

Combirek

DSCF0484

Op zoek naar een nieuw interieur voor uw kringloopwinkel? Bent u daar wat huiverig voor omdat het een enorme investering is? QuickRack heeft daar de juiste oplossing voor, houten en metalen stellingen van topkwaliteit en met de juiste uitstraling.
Kijk hier wat wij u kunnen bieden.

Archos

Archos_hout 002

Eurorek

eurorek houten rekken

Novarek

DSCF1553

Combirek

DSCF0479

Winkelinrichting met een groen karakter, gemaakt van verantwoord vurenhout. Uw producten komen het best tot hun recht bij presentatie in houten stellingen. QuickRack heeft veel ervaring met het inrichten van reformwinkel of natuurvoedingswinkel. Laat u ook eens verrassen door een vrijblijvende offerteIn de button “projecten” kunt u enkele inrichtingen bekijken.

Brumorek

tn_IMG_8166

Combirek

DSCF0479

RetailRek

IMG_20190205_132710

Eurorek

eurorek-thumb
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Nieuwsbrief

Wilt u de QuickRack nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan hiernaast in en blijf op de hoogte.