• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Eurorek houten stellingen

Houten stellingen. Makkelijk te monteren, breed assortiment en spotgoedkoop.

Het Eurorek systeem…

De onderdelen van het Eurorek-systeem zijn gemaakt uit eersteklas Oost-Europees vurenhout en garanderen u jarenlang gebruiksgemak. Als wandopstelling of vrijstaand, ruggelings dubbel geplaatst, het is allemaal mogelijk. Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal benut. Ideaal voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen. Eurorek onderscheidt zich van Combirek en Rangerek door het gebruik van de basismaterialen; Oost-Europees vurenhout is wat wilder qua structuur dan Scandinavisch vurenhout. Eurorek is om die redenen ons meest goedkope systeem.

OFFERTE AANVRAGEN
eurorek stellingen van hout

U wilt uitbreiden?
Doordat het systeem uit losse onderdelen bestaan kan uw inrichting meegroeien met de expansie van uw bedrijf of instelling. Aanpassen, herinrichten, noem maar op, de mogelijkheden zijn talrijk.

eurorek-stelling

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen snel en eenvoudig te monteren en/of te demonteren. U kunt de legborden op elke gewenste hoogte plaatsen; gaten zijn om de 5 cm. geboord. Klik voor meer specifieke technische informatie onderstaande knop aan. U vindt hier tevens de verschillende afmetingen die leverbaar zijn in het Eurorekprogramma.

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting