• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Houten Legbordstellingen – Lage prijs en hoge kwaliteit

Legbordstellingen worden niet alleen gebruikt in magazijnen. De stelling wordt ook veel ingezet in winkel- en kantoorruimten. Een legbordstelling bestaat uit verschillende onderdelen: staanders, dragers, voeten, stijlen kruisschoren en legborden. De legbordstelling dankt zijn populariteit onder andere aan het feit dat het gemakkelijk in elkaar te zetten en te verplaatsen is. Dit type opslagsysteem is ontwikkeld voor handbediening. Er is tijdens het ontwerpen veel aandacht besteed aan hoe goederen in de stelling liggen waardoor de goederen goed met de hand bereikbaar zijn. Quickrack heeft twee soorten legbordstellingen in het assortiment: Combirek en Rangerek. Met een Combirek bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw legbordstelling. De legbordstelling is Vervaardigd uit kwalitatief hoogstaand vurenhout afkomstig uit Scandinavië.

Combirek legbordstellingen

De legbordstelling van Combirek geeft u veel vrijheid. Het is mogelijk dubbel, ruggelings vrijstaand of het als wandopstelling te plaatsen. Daardoor kunt u optimaal gebruik maken van uw ruimte en is de stelling geschikt voor de presentatie van goederen. Als u groeiplannen heeft hoeft u bij de aanschaf van een Combirek niet direct voor de grootste variant te kiezen. Het opslagsysteem van Combirek is namelijk op ieder moment gemakkelijk uit te breiden en groeit met u mee. Dankzij de driehoekvormige legborden kunt u de legbordstelling naar wens inrichten. De stelling is gemakkelijk te lakken of beitsen. Dus ook qua styling heeft u alle vrijheid.

Montage van legbordstellingen

Het opzetten van de legbordstelling van Combirek is eenvoudig. Er is wordt namelijk gebruik gemaakt van het zogenaamde pengat verbindingssysteem. Bevestigingspunten voor de legborden bevinden zich elke 5 centimeter dus u kunt zelf de hoogte van de legborden bepalen.

Rangerek legbordstellingen

Een andere legbordstelling die Quickrack in het assortiment heeft opgenomen is van het merk Rangerek. De stelling van Rangerek is net als de legbordstelling van Combirek gemaakt van uit Scandinavië afkomstig vurenhout. De legstelling van Rangerek wordt veel gebruikt in onder andere winkels, steenhandels, magazijnen slijterijen en archieven. Het grootste verschil tussen Rangerek en Combirek is dat Rangerek een hoge draagkracht per legbord heeft. Ook de legbordstelling van Rangerek bestaat uit losse onderdelen en is daardoor eenvoudig te verplaatsen, demonteren of uit te breiden. Eventuele groeiplannen hoeven de aanschaf van een legbordstelling dus niet in de weg te staan.

Veel ervaring

Quickrack heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met legbordstellingen. Bent u op zoek naar een opslagsysteem dat goed aansluit op uw situatie? We kunnen u een adres geven van een bedrijf dat u voorging om het in de praktijk te bekijken. Neem contact op voor een passende offerte.