• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Brumorek

Winkelbeleving begint met een houten stelling van het type Brumorek. De Brumorek stellingen bieden niet alleen stijlvolle functionaliteit, maar ook een authentieke en warme uitstraling die uw klanten als bijzonder aangenaam zullen ervaren. U kunt dit bij ons aanvragen in ongelakte uitvoering, maar ook in kleur of transparant gelakt. Ons Brumorek is uitermate geschikt voor wijnwinkels & slijterijen, landwinkels en winkels in natuurvoeding.

Bekijk alle afbeeldingen!

Waarom een Brumorek Bruynzeel stelling?

Rek is makkelijk te monteren en uit te breiden

In grote hoeveelheden snel leverbaar

Draagvermogen van boven 100kg

Brumorek bestellen
houten stelling brumorek project

Waar bent u naar op zoek?

Afbeeldingen van Brumorek Bruynzeel stelling

brumorek beginrek
brumorek houten stellingen
brumorek houten stelling projectinrichting
brumorek wijnstelling
houten stelling brumorek bio tolau

Ga jij voor duurzaamheid?

Prijsklasse

Duurzaamheid

Uitstraling

Brumorek bestellen!

Systeemuitleg van Brumorek Bruynzeel

De basis van het Brumorek systeem bestaat uit zijstukken en verschillende soorten legplanken, daarnaast zijn nog diverse accessoires te verkrijgen. Voor de stabiliteit van uw meubel maakt u gebruik van een achterwand of een kruisschoor. Eventueel kunt u het meubel met muurbeugels aan de wand vastzetten.

Zijstuk

De basis van het Brumorek systeem bestaat uit zijstukken en verschillende soorten legplanken, daarnaast zijn nog diverse accessoires te verkrijgen. Een zijstuk heeft twee stijlen en afhankelijk van de hoogte, twee of drie dorpels (dwarsverbindingen). De stijl is voorzien van zaagsneden waar de ophangbeugels in worden geplaatst.

Ophangbeugels

De ophangbeugels worden in de zaagsnede in het zijstuk geschoven, de hoeklijnen (metalen strips) die onder de legplank zijn gemonteerd vallen in de beugels. Hierdoor komt een verbinding tussen de legplanken en de zijstukken tot stand. Voor een extra stevige verbinding is het eventueel mogelijk om de hoeklijnen aan het zijstuk vast te schroeven, zoals u kunt zien zitten hiervoor gaten in de hoeklijnen. In de meeste gevallen is vastschroeven echter niet noodzakelijk, schroeven worden niet extra meegeleverd.

Beugels zijn verkrijgbaar als enkele en als dubbele beugel (zie tekening) en in verzinkte uitvoering leverbaar. De hoeklijnen zijn verkrijgbaar in verzinkte uitvoering.

brumorek-stellingen-systeemuitleg

Toch op zoek naar een andere stellingkast?