• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Eurorek

Het Eurorek-systeem: Makkelijk te monteren, breed assortiment en spotgoedkoop.

De onderdelen van het Eurorek-systeem zijn gemaakt uit eersteklas Oost-Europees vurenhout en garanderen u jarenlang gebruiksgemak. Als wandopstelling of vrijstaand, ruggelings dubbel geplaatst, het is allemaal mogelijk. Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal benut. Ideaal voor archieven, opslagfaciliteiten en magazijnen. Eurorek onderscheidt zich van Combirek en Rangerek door het gebruik van de basismaterialen; Oost-Europees vurenhout is wat wilder qua structuur dan Scandinavisch vurenhout. Eurorek is om die redenen ons meest goedkope systeem.

Is de Eurorek niet wat u zoekt? Niet getreurd, want we hebben een ruim aanbod aan houten stellingen en metalen stellingen.

OFFERTE AANVRAGEN
eurorek stellingen van hout

Kijkt u bij aankoop van stellingen naar het milieuaspect dan moet u zich realiseren dat houten stellingen een veel lagere uitstoot van CO2 genereert. Houten stellingen 1,49kg CO2eq/kg en gegalvaniseerde stalen stelling (uitstoot CO2) 2,78kg CO2eq/kg

U wilt uitbreiden?
Doordat het systeem uit losse onderdelen bestaan kan uw inrichting meegroeien met de expansie van uw bedrijf of instelling. Aanpassen, herinrichten, noem maar op, de mogelijkheden zijn talrijk.

eurorek-stelling

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen snel en eenvoudig te monteren en/of te demonteren. U kunt de legborden op elke gewenste hoogte plaatsen; gaten zijn om de 5 cm. geboord. Klik voor meer specifieke technische informatie onderstaande knop aan. U vindt hier tevens de verschillende afmetingen die leverbaar zijn in het Eurorekprogramma.

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting