• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Rangerek

Het Rangerek-systeem: Natuurlijk, sterk en multifunctioneel

De onderdelen van het Rangerek-systeem zijn gemaakt uit eersteklas Scandinavisch vurenhout en garanderen u jarenlang gebruiksgemak. Als wandopstelling of vrijstaand, ruggelings dubbel geplaatst, het is allemaal mogelijk.

Uw beschikbare ruimte wordt door de veelzijdigheid van het systeem optimaal benut. Ideaal voor slijterijen, steenhandels, winkels, archieven en magazijnen. Rangerek onderscheidt zich van Combirek en Eurorek door de hogere draagkracht per legbord die dit systeem garandeert.

Voldoet de Rangerek niet aan uw eisenpakket? Bekijk dan ook eens onze andere houten stellingen!

OFFERTE AANVRAGEN

Kijkt u bij aankoop van stellingen naar het milieuaspect dan moet u zich realiseren dat houten stellingen een veel lagere uitstoot van CO2 genereert. Houten stellingen 1,49kg CO2eq/kg en gegalvaniseerde stalen stelling (uitstoot CO2) 2,78kg CO2eq/kg

U wilt uitbreiden?
Doordat het systeem uit losse onderdelen bestaat kan uw inrichting meegroeien met de expansie van uw bedrijf of instelling. Aanpassen, herinrichten, noem maar op, de mogelijkheden zijn talrijk.

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren en/of te demonteren. U kunt de legborden op elke gewenste hoogte plaatsen; gaten zijn om de 5 cm. geboord. Klik voor meer specifieke technische informatie onderstaande link aan. Tevens vindt u hier de diverse afmetingen die leverbaar zijn in ons Rangerek-programma.

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting