• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Scafforek

De Scafforek: MVO en een natuurlijke uitstraling!

Vanaf heden in ons assortiment: Scafforek! Deze steigerhouten stelling is geheel nieuw en speciaal ontworpen en ontwikkelt door QuickRack en voor u uit het oogpunt van maat- schappelijk verantwoord ondernemen. Het bijzondere aan Scafforek is dat het is vervaardigd uit gebruikt steigerhout. Hierdoor is het niet alleen een milieu- vriendelijker product, maar heeft het tevens ook een hoge draagkracht. Het systeem is in vele afmetingen te verkrijgen en uiteraard, geheel, naar klantwens ‘in te vullen’.

Voldoet de Scafforek niet aan uw wensen? Bekijk dan ook eens onze andere houten stellingen!

OFFERTE AANVRAGEN

Kijkt u bij aankoop van stellingen naar het milieuaspect dan moet u zich realiseren dat houten stellingen een veel lagere uitstoot van CO2 genereert. Houten stellingen 1,49kg CO2eq/kg en gegalvaniseerde stalen stelling (uitstoot CO2) 2,78kg CO2eq/kg

wijn stellingen bottles barrelsproject
wijnwinkelinrichting bottles barrels

Het Scafforek heeft een geweldige uitstraling, welke zeker zijn effect zal hebben op een betere presentatie van uw producten. Buiten dat straalt het product ook uit dat u als ondernemer op een milieubewuste wijze zaken wilt doen. Kortom een win/win situatie die u als ondernemer zal aanspreken door:

  1. Robuuste industriële uitstraling
  2. Toename van uw omzet.
  3. Een MVO uitstraling.

Deze stelling van steigerhout maakt het echter ook mogelijk om te gebruiken als presentatiemeubel. Kortom een veelzijdig product wat sterk, milieuvriendelijk en bovenal een enorm warme en krachtige uitstraling heeft. Dat is toch ook wat u als ondernemer wilt?

Voor meer foto’s van het steigerhouten Scafforek zie ook onze inrichting van Bottles and Barrels in de balk op de homepagina onder de knop “Projecten”.

Bekijk ook onze overige producten voor inrichting