• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Kringloopwinkelinrichting

Op zoek naar een nieuw interieur voor uw kringloopwinkel? Bent u daar wat huiverig voor omdat het een enorme investering is? QuickRack heeft daar de juiste oplossing voor, wij bieden houten en metalen stellingen van topkwaliteit en met de juiste uitstraling. Kijk wat wij u kunnen bieden.

Project kringloopwinkelinrichting

De kringloopwinkelinrichting Eemnes heeft gekozen voor de Combirek stellingen van QuickRack. De stellingen zijn daarbij gelakt in milieuvriendelijke lak. Dit heeft geleid tot een prachtig, strak resultaat. De ruimte is optimaal benut en de opslagruimte voor de producten is ruim. Dit allemaal bieden wij u aan voor een relatief lage prijs

Kringloopwinkelinrichting bij QuickRack

QuickRack heeft ook Novarek en Eurorek stellingen bestemd voor kringloopinrichting. Afhankelijk van het doel kunt u een stelling kiezen die bij uw wensen past. Novarek is een functionele en flexibele magazijnstelling van hoogwaardig thermisch verzinkt staal. Het systeem beschikt over maximaal draagvermogen. De houten rekken van Eurorek zijn gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout. Een goedkope variant met een unieke constructie en daardoor eenvoudig te (de)monteren.

Voor vrijblijvend advies met een bijbehorende prijsopgave kunt u het beste een offerte aanvragen. QuickRack denkt graag met u mee. De stellingen voor kringloopwinkelinrichting zijn scherp geprijsd en van hoge kwaliteit.

Novarek

novarek magazijnstellingen

eurorek

eurorek stellingen hout