• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij QuickRack vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk.
We zijn erg betrokken wat er om ons heen gebeurt en willen daar waar mogelijk een bijdrage leveren. We hebben de afgelopen jaren de prioriteit neergelegd bij het ondersteunen van mensen in Nederland die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Hierin hebben wij grote stappen gemaakt. Veel van onze producten worden gemaakt bij instanties die dit coördineren.

Tegenwoordig wordt productie onder gebracht bij sociale werkvoorzieningen en Het Leger des Heils. Op deze manier worden mensen met verschillende achtergronden opgeleid om weer een kans te hebben in de arbeidsmarkt. Dit doel ondersteunen we voor 100 %, en na een uitgebreid onderzoek kwamen we uit bij drie fantastische organisaties met wie wij tegenwoordig nauw samenwerken.

De samenwerking met sociale werkvoorzieningen bestaat o.a. uit:

  1. Het produceren van stellingen
  2. Het produceren van bij producten denk hierbij aan balies, presentatietafels, etc.
  3. Het aanbieden van werk op locatie.

Zijn onze producten duurzaam?

Al onze stellingen zijn duurzaam gemaakt; door de hoge kwaliteit die wij leveren gaan uw stellingen jaren mee. Dit is goed voor het milieu, want er hoeven niet snel nieuwe stellingen gemaakt worden. Tevens worden onze stellingen gebruikt voor hergebruik.

Al onze houten stellingen worden in Europa gemaakt, waarvan het grootste deel in Nederland. Bovendien kiezen we voor duurzaam hout en geen hout uit de regenwouden.

Voor elke boom die wordt gekapt voor productie van onze stellingen worden er twee bomen voor terug gepland. Op deze manier dragen we bij aan de groeien de bossen. Dit is erg goed voor het milieu en hiermee weet u dat uw aankoop verantwoord is.

Bij de producie van onze stellingen wordt geen gebruik gemaakt van giftige stoffen. In Nederland zijn er twee soorten verf die doorgaans wordt gebruikt. Een op terpentine basis en één op waterbasis. Wij hebben ervoor gekozen om alleen gebruik te maken van water gedragen lak.
Door gebruik te maken van deze lak komen er geen giftige stoffen vrij wat schadelijk kan zijn voor mens, dier en milieu.

Graag vertellen wij u wat meer over de manier hoe wij werken via de telefoon, mail of bij u op bezoek. Verantwoord zaken doen, daar staan we voor!