• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Slijterij/wijnwinkel inrichting

Niets is belangrijker dan uw klanten een warm gevoel geven in uw slijterij of wijnwinkel. Het is daarom noodzaak om de juiste sfeer in uw winkel te creëren. Dit kan prima met onze houten stellingssystemen. Het bewijs is Mondovino, uitgeroepen tot de wijnwinkel van 2012, ingericht met het Brumorek systeem.

Projecten slijterij/ wijnwinkel inrichting

Mondovino combineert het Brumorek systeem met decoratielijsten en zorgt op deze manier voor een zeer professionele uitstraling. Het Brumorek systeem is bij meerdere projecten van QuickRack gebruikt, echter hebben alle winkels een andere uitstraling. QuickRack denkt mee met de klant en stemt ideeën af op hun wensen en het budget. Een ander project is Bottles & Barrels in Apeldoorn: een slijterij die robuust- en strakheid uitstraalt. Zij combineerden steigerhouten legplanken met zwarte staanders.

Slijterij/wijnwinkel inrichting bij QuickRack

QuickRack heeft naast het Brumorek systeem ook Vinorek, Rangerek en Combirek systemen bestemd voor slijterij- en wijnwinkelinrichting. Voor vrijblijvend advies en overige vragen kunt u altijd contact opnemen met de vakkundige medewerkers. QuickRack is fabrikant en groothandel in één en biedt:

✓ Flexibele montagesystemen en service
✓ Voordelige rekken
✓ Een natuurlijke uitstraling
✓ Betrouwbaarheid
✓ Prefab oplossingen of op maat gemaakt

Vinorek

vinorek wijnstellingen

Rangerek

rangerek houten stellingen

Brumorek

wijnrekken van hout

Combirek

combirek winkelinrichting