• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Wat is nodig voor de inrichting van een broodjeszaak?

 Naast lekker eten draait het bij een broodjeszaak ook om een mooie uitstraling van de zaak.

De beleving van je broodjeszaak is van enorm groot belang voor klanten die zich de locatie weten te herinneren waar ze eerder hun lunch hebben genoten.

Bij een stijlvolle inrichting is het belangrijk om een goede keuze te maken als het gaat om winkelrekken. Met het gebruik van verschillende houtsoorten als bijvoorbeeld steigerhout creëer je een warme uitstraling voor de broodjeszaak. Is de industriële look meer iets voor jouw broodjeszaak? Kies dan voor de metalen stellingen.

Ambachtelijke uitstraling met hout

Het gebruik van Scandinavisch FSC-hout heeft een ecologisch karakter. Een van de stellingen van dit hout is het Brumorek. Dit totaalprogramma van dit systeem heeft als basis zijstukken en verschillende legplanken. Naast deze basis van het Brumorek zijn verschillende accessoires beschikbaar als uitbreiding. Net als het Brumorek is ook het Combirek gemaakt van Scandinavisch vurenhout. Door het gebruik van natuurlijke producten krijgen de stellingen een ambachtelijke uitstraling. Voor een rustiek uitstraling is ook het Scafforek een geschikte optie. Bij dit rek is gebruik gemaakt van steigerhout en het heeft een hoge draagkracht.

Metaal voor een industriële uitstraling

De industriële look is al een tijdje populair in de woonwereld en is ook een leuke trend voor in een winkel. Metalen stellingen zie je vaak in een magazijn of werkplaats, maar zijn ook erg geschikt voor in huis of in een winkel. Het Novarek geeft een mooie industriële uitstraling aan de zaak. Een groot voordeel is dat het metaal niet roest. Daarnaast is met verdeelschotten het rek zo in te delen als je zelfs wenst. Zo is de broodjeszaak praktisch en stijlvol ingericht.

Inrichting op maat

QuickRack beschikt over een ruime collectie in zowel houten stellingen en metalen stellingen. Mocht er toch geen stelling of rek ons assortiment zitten die je aanspreekt, dan is het mogelijk om voor de inrichting van de broodjeszaak maatwerk te leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte op over maatwerk in hout.

stellingen van hout het zonnetje

Voorbeeld van een Brumorek

QuickRack helpt bij uw winkelinrichting

We zijn actief in diverse branches; of het nu gaat om een reform- of natuurvoedingswinkel, een kledingwinkel, kringloopwinkel of slijterij: QuickRack heeft ervaring met het inrichten van de meest uiteenlopende winkels met verschillende concepten. Bekijk onze projecten online of vraag vrijblijvend een offerte aan. We adviseren u graag over de invulling van uw winkelruimte.