• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Wat kost een efficiënte en moderne winkelinrichting?

Start u een eigen winkel of is uw winkelinterieur toe aan een flinke update? Investeren in een moderne winkelinrichting is het waard, want een indirect gevolg van een prettige winkelomgeving is een hogere omzet. Het bedrag dat u hiervoor beschikbaar stelt is afhankelijk van de vraag wat u met uw winkel uit wilt stralen. Uiteraard geldt: u kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Voor ieder budget is uiteindelijk een winkel in te richten.

Verschillende prijsbepalende factoren

Het prijskaartje dat aan winkelinterieur hangt is voor ieder project verschillend. Vanzelfsprekend speelt de gebruikte oppervlakte een rol. Hoe groter de ruimte, hoe meer stellingen er nodig zijn om alle producten een plekje te geven. Ook het materiaal waar de stellingen van gemaakt zijn, bepalen de kostenpost. Bij QuickRack zijn zowel metalen als houten stellingen tegen een scherpe prijs verkrijgbaar. Wij produceren namelijk alles zelf.

Luxe houten stellingen van duurzaam steigerhout

Over het algemeen geldt: goedkoop is duurkoop. Maar niet voor iedere winkel is het nodig meteen de meest exclusieve stellingsystemen aan te schaffen. Voor een outletzaak zijn simpele rekken vaak voldoende. Gebruik bijvoorbeeld het houten Eurorek of metalen Novarek in uw winkelinterieur. Betaalbaar, maar toch van stevige kwaliteit. In een chique kledingzaak of slijterij zullen stellingen van duurzaam steigerhout – zoals ons Scafforek – zorgen voor een luxe, maar warme uitstraling. Uw klanten voelen zich meteen op hun gemak met dit ambachtelijke interieursysteem.

scafforek-stelling

Voorbeeld van een Brumorek

Inrichting door professionals

Bij de winkelinrichting kunt u ervoor kiezen om de rekken en stellingen aan te schaffen en de opstelling vervolgens zelf te monteren. Vanzelfsprekend scheelt dit in de kosten, maar de kans bestaat dat deze uiteindelijk niet zo efficiënt gebeurt als u voor ogen had. Het uitbesteden van montage en plaatsing zorgt voor minder stress. Ervaren monteurs en interieurbouwers hebben voldoende kennis om de meest functionele inrichting te verzorgen. Voor een efficiënte indeling kan QuickRack u adviseren en tevens te ontzorgen m.b.t. de montage van de stellingen.

QuickRack helpt bij uw winkelinrichting

We zijn actief in diverse branches; of het nu gaat om een reform- of natuurvoedingswinkel, een kledingwinkel, kringloopwinkel of slijterij: QuickRack heeft ervaring met het inrichten van de meest uiteenlopende winkels met verschillende concepten. Bekijk onze projecten online of vraag vrijblijvend een offerte aan. We adviseren u graag over de invulling van uw winkelruimte.