• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Winkelinrichting met steigerhout

Het adviseren bij het praktisch indelen van een winkelinrichting is onze specialiteit. Zo hebben we al verschillende projecten succesvol afgerond. En de laatste jaren zien we een toename aan het gebruik van hout in winkels. Dat kan gemaakt zijn van vurenhout, maar ook van steigerhout. Het is immens populair aan het worden. Met name het gebruikte steigerhout is zeer in trek. Het is stevig, duurzaam en geeft ook nog eens een mooie en warme uitstraling.

Wat kost een sfeervolle winkelinrichting van steigerhout?

Wij verkopen niet alleen winkelinrichtingen, maar we ontwikkelen ze ook zelf. Zo hebben we een systeem van steigerhout ontwikkeld waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal staat. Het Scafforek, de officiële benaming van deze stelling, is gemaakt van gebruikt steigerhout. Het rek heeft dus niet alleen een mooie uitstraling, maar het is ook nog eens milieuvriendelijk en het biedt een hoge draagkracht. Deze stellingen kun je in verschillende maten krijgen en we kunnen de stellingen aanpassen aan jouw wensen. De prijzen hiervan verschillen per aanvraag. Neem daarom contact met ons op of vraag vrijblijvend om een offerte.

Hoe kun je steigerhout combineren?

Eigenlijk kun je steigerhout met allerlei andere materialen combineren. Kies voor de combinatie van steigerhout en metalen stellingen en je geeft je winkel een industriële uitstraling. Voeg daar strakke accenten aan toe en je winkel krijgt een totaal andere uitstraling: modern. Wil je liever een romantische en rustige uitstraling aan je winkel geven? Ga voor warme kleurtinten, fluwelen kussens en warme kleden. Zo creëer je een natuurlijke sfeer in je winkel. Als je graag wilt opvallen, kies je juist voor opvallende kleuren. Zo laten paars en blauw in combinatie met natuurlijke tinten je winkel opvallen op een positieve manier.

Steigerhouten winkelinrichting op maat

We hebben vaste stellingen voor iedere winkelinrichting, maar je kunt er ook voor kiezen om de winkelinrichting op maat te laten maken. Zo weet je zeker dat het past en dat je de enige bent met de gekozen uitstraling. Aanpassingen aan onze stellingen zijn eenvoudig te maken. Dat scheelt je heel wat tijd en geld. Onze kernactiviteit is de productie én verkoop van stellingen. Wij garanderen een snelle levertijd van de op maat gemaakte winkelinrichting.

scafforek-stelling

Voorbeeld van een Scafforek

De leukste en meest originele winkelinrichting

Wil je niet direct de hele winkelinrichting in steigerhout hebben? Dan kun je er ook voor kiezen om een gedeelte van de stellingen in steigerhout te laten maken. Door bijvoorbeeld alleen de kapstok en slechts een aantal stellingen van steigerhout in je winkel te plaatsen, creëer je een heel andere uitstraling dan wanneer alles van steigerhout is. Kijk eens bij onze afgeronde projecten om inspiratie en ideeën op te doen. Jouw winkel kunnen wij inrichten naar jouw wensen.

Over QuickRack

Doordat wij onze eigen productie doen, houden we de prijzen laag. Daarnaast kun je alle stellingen op maat bestellen. Zowel de houten als de metalen stellingen zijn bij ons verkrijgbaar in de maten die jij graag wilt. Neem contact op voor meer informatie en wij helpen je graag om de gewenste winkelinrichting te creëren.