• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Opslag in magazijn bij winkels

Onze legbordstellingen zijn ook uiterst geschikt voor het gebruik in het magazijn bij winkels. Waar het Eurorek geschikt is voor de opslag van lichte materialen zoals bijvoorbeeld schoenen, is het Brevarek weer uiterst geschikt voor de opslag van elektronica. Voor ieder wat wils.

Magazijnstellingen

Bij QuickRack heeft u een ruim assortiment magazijnstellingen die uw magazijn praktisch en functioneel inrichten. Zowel voor stellingen van hout, metaal en steigerhout kunt u bij QuickRack terecht. Een aanbevolen systeem is Brevarek. Deze magazijnstelling is erg sterk, eenvoudig te (de)monteren en heeft een zeer lange levensduur. Bovendien is deze stelling scherp geprijsd en ook geschikt voor winkels en showrooms. Echter kunt u ook kiezen voor één van onze andere effectieve systemen: Eurorek, Archos, Novarek of Combirek.

Magazijnopslag bij QuickRack

QuickRack is de grootste leverancier van houten stellingen in Europa. Hun kracht ligt bij het meedenken met de klant. Met een breed assortiment houten en metalen rekken zijn er altijd mogelijkheden om aan te passen op de ideeën en wensen van de klant. Bent u op zoek naar scherp geprijsde rekken voor in uw magazijn? Neem dan contact op met de vakkundige medewerkers voor vrijblijvend advies en een eventuele prijsopgave.

Archos

archos houten stellingen

Brevarek

metalen brevarek stellingen

Novarek

novarek stellingen

Combirek

combirek winkelinrichting