• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Stellingen op maat

Houten winkelstellingen op maat

Maatwerk houten stellingen hoeven niet duur te zijn. Aanpassingen aan ons winkelstellingen systeem zijn eenvoudig te maken. Dit bespaart u tijd en kosten. Dankzij het gebruik van relatief goedkope houtsoorten van verantwoord Scandinavisch vurenhout bespaart u ook nog eens op materiaalkosten. Een stellingkast op maat is daarom een logische keuze. De productie en verkoop van houten stellingen vormt de kernactiviteit van QuickRack. Wij hebben onze standaard stellingen en maatwerk stellingen geleverd aan diverse types winkels, magazijnen, kantoren, scholen en particulieren. Doordat wij een compleet pakket producten leveren garanderen wij een snelle levertijd van alle stellingen die zowel standaard als op maat worden gemaakt.

Metalen stellingen op maat

Naast houten winkelstellingen kunt u bij ons ook terecht voor metalen winkelstellingen. Wij hebben twee metalen winkelinrichting systemen. Deze systemen zijn het Novarek en het Brevarek. Het Novarek bestaat uit stijlen en legborden en is zeer divers in hoogte en dieptematen. Het Brevarek bestaat uit liggers en staanders.  Voordelen van metalen stellingen zijn dat we ze aanbieden in vele formaten, waardoor u uw winkelruimte volledig kunt benutten. Ook zijn metalen stellingkasten erg sterk en voordelig.

Kijkt u bij aankoop van stellingen naar het milieuaspect dan moet u zich realiseren dat houten stellingen een veel lagere uitstoot van CO2 genereert. Houten stellingen 1,49kg CO2eq/kg en gegalvaniseerde stalen stelling (uitstoot CO2) 2,78kg CO2eq/kg

OFFERTE AANVRAGEN

Fabrikant en groothandel stellingen

Als fabrikant en groothandel van stellingen zijn wij tevens erg flexibel en bieden wij een snelle service. Korte levertijden en een goede nazorg zijn onze doelstelling. Tel daar nog eens onze scherpe prijsstelling bij op en QuickRack is uw perfecte partner.

Type winkelstellingen

brumorek houten rekkenOm meer inzicht te krijgen in de types winkelstellingen die wij hebben, volgt hier een kort overzicht. Het Brumorek (voormalig Bruynzeel Monta systeem) wordt veelvuldig gebruikt in slijterijen, wijnwinkels en reformwinkels. Voor een dynamisch low-budget schapsysteem van hout hebben wij het Combirek in ons assortiment. Daarnaast hebben wij voor de hoge draagkracht en flexibiliteit het Rangerek systeem en ten slotte als goedkoopste alternatief het Eurorek systeem. Dit is slechts een selectie uit ons brede aanbod houten winkelstellingen.

Winkelstelling dealers

QuickRack werkt met een netwerk van dealers die u van advies kunnen voorzien. Deze groep wederverkopers breidt zich nog steeds uit. Iets wat wij erg belangrijk vinden, omdat een schapsysteem op maat het beste tot stand komt als uw wensen op individueel niveau behandeld worden.

Daarom Winkelstellingen en Rekken van QuickRack:

  • Flexibele montagesystemen en service
  • Zeer voordelig
  • Een natuurlijke uitstraling
  • Betrouwbaar
  • Prefab oplossingen of op maat gemaakt
  • Fabrikant en groothandel in één