• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Stellingen voor verschillende soorten winkelinrichtingen

De beleving in uw winkel is één van de belangrijkste aspecten wanneer de inrichting wordt bepaald.  De sfeer in de winkel moet afgestemd worden op de doelgroep en wanneer de klant een goede ervaring beleeft dan komt hij graag terug. Daarom hebben we de beste voorbeelden van winkelinrichtingen verzameld. Niet iedere winkel verkoopt dezelfde spullen en geen enkele winkel is even groot. Daarom hebben we de voorbeelden van winkelinrichtingen onderverdeeld. Hoe kunt u het beste uw winkel inrichten om uw klanten terug te laten komen?

Stellingen voor een slijterij- of wijnwinkelinrichting

De jarenlange ervaring van QuickRack heeft al voor vele prachtige slijterij- en wijnwinkelinrichtingen gezorgd. Wist u zelfs dat Mondovino, wijnkoperij in Zwolle, in 2012 is uitgeroepen tot Nederlandse wijnwinkel van het jaar? De winkel werd vooral hooggewaardeerd vanwege de gezelligheid en ambachtelijke sfeer.
Met het Brumorek systeem (voorheen Bruynzeel Monta) is de winkel zo ingericht dat iedereen zich er direct thuis voelt. De houten stellingen hebben een positieve werking op de klanten en het koopgedrag. Geef uw winkel een natuurlijke en ambachtelijke uitstraling door het Brumorek systeem te gebruiken. Dit systeem is praktisch en zorgt dat elke ruimte functioneel kan worden ingericht. Bovendien zijn de stellingen ook nog eens gemakkelijk op te bouwen. Neem een kijkje bij Mondovino voor inspiratie en creëer uw eigen fijne en warme winkel.

Stellingen voor een outlet winkelinrichting

Voor de outlet winkelinrichting hebben we een ander soort inrichting dan voor de wijnwinkelinrichting. Speciaal voor outlet winkels hebben we de stellingen van Archos, Eurorek en Novarek. Het Archos systeem leent zich uitermate goed voor de presentatie van kleding. Daarnaast is het gemakkelijk te monteren en ook nog eens scherp geprijsd. Het Eurorek systeem is in principe voor alle low budget winkels geschikt als wandopstelling, maar kan ook vrijstaand en ruggelings geplaatst worden. Daarnaast leent het Eurorek zich goed voor het uitbreiden van je winkelinrichting. Geeft u de voorkeur aan metalen stellingen? Ga dan voor een Novarek systeem. De draagkracht is groter dan van de Archos en Eurorek systemen en ideaal voor zwaardere producten. Een extra pluspunt: de Novarek stellingen zijn gemakkelijk te monteren.

Voorbeelden van groene winkelinrichting

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van tegenwoordig. Zo ook bij het inrichten van uw winkel. We geven een aantal voorbeelden van winkelinrichtingen met het oog op duurzaam en groen Door gebruik te maken van vurenhout, creëert u een warme sfeer en komen de producten het meest tot zijn recht. Het Brumorek en Combirek-systeem zijn gemaakt van Scandinavisch FSC vurenhout en morgen voor een gemoedelijke sfeer in uw winkel. Het Eurorek uit ons assortiment is gemaakt van Oost-Europees vurenhout. De structuur is iets grover dan de structuur van het Brumorek en Combirek. Al met al geven alle drie de rekkensystemen uw winkel de juiste uitstraling om uw klanten terug te laten komen.

We geven u nog meer voorbeelden van winkelinrichtingen en helpen u de perfecte inrichting van uw winkel te creëren.