• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Archiefinrichting

Hoe deelt u een archief zo functioneel mogelijk in? Onze legborden voor archiefstellingen zijn flexibel in hoogte in te richten. Dit is dus een kwalitatief uitstekende oplossing. U heeft namelijk zo min mogelijk ruimteverlies en een maximale indeling van de archiefrekken. Elk hoekje wordt benut door de veelzijdigheid van de legborden in hoogte, diepte en breedte.

U kunt bij QuickRack archiefrekken aanvragen in hout of metaal. En uw archiefinrichting hoeft zeker niet duur te zijn. Wij komen graag uw beschikbare ruimte vrijblijvend bekijken om een kant en klare oplossing te bieden.

OFFERTE AANVRAGEN
archiefinrichting-home-quickrack

Houten rekken

QuickRack levert u houten stellingen van goede kwaliteit en voor een lage prijs. Met deze houten legbordstellingen maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw archief. Gemaakt met een solide constructie en uit stevig Scandinavisch vurenhout. QuickRack maakt optimale houten stellingen pasbaar in iedere ruimte. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Kijk hieronder voor een impressie.

Wij geven u graag persoonlijk advies over hoe u uw archiefruimte zo optimaal mogelijk benut. Ontvang een vrijblijvende offerte.

Archos

Archos_hout 002

Eurorek

20160623_105745

Metalen rekken

QuickRack levert u praktische metalen stellingen met een keuze uit twee uiteenlopende stellingsoorten. Zo is onze budget stelling Steadyrek uitermate geschikt voor particulieren. Professionele magazijnen zullen echter snel kiezen voor het Novarek. Een hoogwaardige en uiterst betrouwbare stelling systeem uit thermisch verzinkt staal.

Met onze metalen legbordstellingen maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw archief en magazijn. Kijk hieronder voor ons aantrekkelijke aanbod en ontvang een vrijblijvende offerte.

Novarek

DSCF1553

Steadyrek

steadyrek-stelling