• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen


Goedkope opbergrekken van hout

Wijnflessen uitstallen doet u eenvoudig met een opbergrek

Goedkope opbergrekken van hout

Op zoek naar goedkope opbergrekken van hout? Quickrack is een fabrikant en groothandel van voordelige opbergrekken en stellingen op maat. Wij leveren betrouwbare en beproefde opbergsystemen in alle soorten en maten. Er zijn onder andere opbergsystemen gemaakt van sterk en duurzaam vurenhout en robuust metaal. Wat uw wensen op het gebied van opbergsystemen ook zijn, wij denken met u mee en helpen u aan een passend systeem. Op deze pagina zullen we de voordelige opbergrekken van hout uitlichten. De prijzen van onze hoogwaardige producten zijn laag doordat wij de productie zelf voor onze rekening nemen.

Archos

archos houten stellingen

Eurorek

eurorek stellingen hout

Houten opbergrek

Een houten opbergrek kan in veel magazijnen en winkels een geweldige keuze zijn. Het is een duurzaam materiaal dat ook een warme uitstraling met zich meebrengt. We leveren houten opbergrekken aan alle soorten ondernemingen en instellingen. De natuurhouten uitstraling van de opbergrekken sluit uiteraard goed aan bij natuur-, eco- en biowinkels, maar wordt ook veel gebruikt in opslagruimtes voor scholen en kantoren. Speciaal voor dit soort ruimtes selecteren we onze budget series Archos en Eurorek.

Een houten opbergrek voor een scherpe prijs, dat is wat veel van onze klanten willen. De twee voordelige houten opbergsystemen die wij aanbieden onderscheiden zich met name van elkaar in de constructiewijze. Archos kenmerkt zich door een plankoplegging in zaagsneden, het Eurorek gebruikt een zogeheten penverbinding. Goedkope houten opbergrekken van hoge kwaliteit met een overtreffende duurzaamheid, dat zijn de kenmerken van een Quickrack product. We zullen de kenmerken van de verschillende houten opbergrekken hieronder afzonderlijk bespreken.

Archos

Het goedkope opbergrek met de naam Archos behoort al jaren tot ons vaste assortiment. Ooit werd deze lijn gestart met hout dat net een krasje te veel had maar wel in staat was stevige stellingen te vormen. Nu kopen we speciaal Scandinavisch kwaliteitshout met een B-label om deze houten opbergrekken te produceren. Het Archos systeem is makkelijk te monteren en kan eenvoudig aangepast worden aan uw specifieke opbergwensen.

Eurorek

De andere soort goedkope opbergrekken van hout heeft de naam Eurorek. Het vurenhout van hoge kwaliteit dat wij voor deze stellingen gebruiken is afkomstig uit Oost-Europa en is nog iets grover dan het Scandinavische hout dat voor Archos houten opbergrekken gebruikt wordt. Daarom is het Eurorek nog voordeliger maar staat het toch voor hetzelfde jarenlange gebruiksgemak. Eurorek opbergrekken hebben een warme uitstraling en zijn heel makkelijk op maat te maken.

Metalen opbergrek

Voor de liefhebbers zijn er ook diverse metalen opbergrekken. Systemen voor het zwaardere magazijnwerk. Rekken voor voorraden met veel massa en zelfs stalen opbergrekken voor opslag op pallets. Deze met thermisch verzinkte stalen constructie kunnen zelfs trappen en verdiepingsvloeren dragen. Voor lichtere opslag bieden ons Handyrek en Brevarek een ultieme uitkomst.

Goedkope opbergrekken bestellen?

Voordelige opbergrekken voor winkel, school, kantoor of magazijn? Laat u vrijblijvend adviseren. De snelste manier om een advies en prijsopgave op maat te krijgen is door een offerte aan te vragen. Deze offerte verplicht u nergens toe  maar geeft wel een goed inzicht in de prijzen en mogelijkheden van goedkope houten opbergrekken. U kunt een offerte aanvragen via de site, mailen naar info@quickrack.nl of bellen naar 31(0) 529480423.