• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Houten winkelinrichting

Klanten voelen zich altijd op hun gemak in een winkel met een winkelinrichting van hout. Onze houten winkelstellingen richten zich op een warme uitstraling, terwijl de metalen winkelstellingen een mooie industriële look kunnen geven aan uw winkel. Onze winkelstellingen zijn ideaal voor slijterijen, wijnwinkels, kringloopwinkels en natuur- en reformwinkels. Kijk snel in ons assortiment.

Oerdegelijk, natuurlijk en al jaren een topproduct, dat zijn de houten winkelstellingen van QuickRack.

Het Brumorek

brumorek houten rekkenQuickRack is een specialist op het gebied van houten winkelinrichtingen. De winkelinrichting van hout heeft een positief effect op het gedrag van de consument wat resulteert in een verhoging van de omzet. Het Brumorek biedt vele mogelijkheden om uw winkelinrichting optimaal in te vullen. Het Brumorek is namelijk in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes verkrijgbaar. Bij ons kunt u altijd terecht voor ondersteuning bij de invulling van uw houten winkelinrichting. De aspecten die wij belangrijk vinden in de advisering zijn:

  • Het creëren van een aantrekkelijke, milieubewuste en natuurlijke uitstraling
  • Het creëren van een aangename sfeer zodat uw klanten langer rond blijven kijken
  • Het gebruik maken van alle beschikbare winkeloppervlakte
  • Het gebruiksgemak van de houten winkelstellingen

Heeft u nog vragen? Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies op locatie.

Brumorek, voorheen Bruynzeel Monta systeem, komt oorspronkelijk van het Bruynzeel imperium uit Zaandam. De onderdelen van het Brumorek zijn gemaakt uit Scandinavisch vurenhout van topkwaliteit en is van Nederlands fabricaat. Brumorek heeft een ambachtelijke en natuurlijke uitstraling wat zorgt voor een warme uitstraling. Het Brumorek biedt grote stabiliteit en een hoog draagvermogen. Daarnaast is deze gemakkelijk te monteren en geeft het een hoge flexibiliteit bij uitbreidingen of aanpassingen.

Met Brumorek hebben we al mooie prijzen gewonnen; in 2012 zijn we namelijk wijnwinkel en slijterij van het jaar geweest! Veelzijdigheid is onze kracht. Nog vragen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Het Brumorek systeem bestaat uit zijstukken en verschillende soorten legplanken, daarnaast zijn nog diverse accessoires te verkrijgen. Een zijstuk heeft twee stijlen en afhankelijk van de hoogte, twee of drie dwarsverbindingen. De zijstukken zijn te leveren in zowel open als gesloten uitvoering. De stijl is voorzien van zaagsneden waar de ophangbeugels in worden geplaatst.

De ophangbeugels worden in de zaagsnede in het zijstuk geschoven, de hoeklijnen die onder de legplank zijn gemonteerd vallen in de beugels. De verbinding tussen de legplanken en de zijstukken komen hierdoor tot stand. Mocht de verbinding niet stevig genoeg zijn, heeft u de mogelijkheid om de hoeklijnen aan het zijstuk vast te schroeven, hiervoor zijn er al gaten gemaakt in de hoeklijnen. Meestal is dit niet noodzakelijk, de schroeven worden niet extra geleverd. Eventueel kunt u de meubels met muurbeugels vastmaken aan de muur.

De ophangbeugels zijn verkrijgbaar als enkele en als dubbele beugel en in verzinkte uitvoering leverbaar. De hoeklijnen zijn verkrijgbaar in witte en verzinkte uitvoering. Kijk snel in ons assortiment.

Het Combirek

combirek houten stellingenHet Combirek is ideaal voor houten winkelinrichtingen. De houten winkelstelling zorgt voor een natuurlijk en milieubewuste uitstraling die uw klanten een positief gevoel geeft. De warme uitstraling en het gemakkelijk in elkaar kunnen zetten van de houten stelling zijn redenen om het Combirek aan te schaffen. Onze specialisten kunnen u vrijblijvend advies aanbieden op locatie mocht u nog vragen hebben, neem daarvoor contact met ons op. De specialisten van QuickRack kijken bij de advisering naar de volgende punten:

  • Het creëren van een warme sfeer middels de houten winkelstellingen
  • Het gebruik maken van alle beschikbare winkeloppervlakte
  • Het gebruiksgemak van de houten winkelstellingen

Onze adviseurs geven een passend advies aan de hand van uw wensen.  Tevens kunnen zij u referenties aanreiken die onze stellingen in het verleden hebben aangeschaft.

De onderdelen van het Combireksysteem zijn gemaakt uit eersteklas Scandinavisch vurenhout en zijn een garantie voor jarenlang gebruiksgemak. Natuurlijk, betrouwbaar en flexibel, dat zijn de Combirek-stellingen van QuickRack. Het Combirek biedt vele mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld dienen als wandopstelling of vrijstaand, ruggelings dubbel geplaatst, het kan allemaal. Het Combirek is ideaal om de beschikbare ruimte te benutten. Het Combirek is geschikt voor winkels, scholen, archieven en andere soorten presentatieruimtes.

Daarnaast biedt het Combirek uitbreidmogelijkheden. Doordat het systeem uit losse onderdelen bestaat kan uw inrichting meegroeien met uw winkel of instelling. Aanpassen en herinrichten zal geen probleem zijn. Ook zit u niet vast aan één standaardkleur, want alle onderdelen zijn gemakkelijk te beitsen of te lakken.

Door de unieke constructie, het zogenaamde pengat verbindingssysteem, zijn de stellingen eenvoudig te monteren en/of te demonteren. U kunt de legborden op elke gewenste hoogte plaatsen; gaten zijn om de 5 centimeter geboord. Daarnaast zijn de Combirekken leverbaar in verschillende afmetingen. Voordelen van het Combirek zijn dat het voor diverse branches toepasbaar is, het is gemakkelijk te monteren, snel leverbaar en eenvoudig op maat te maken.

Scafforek, stellingen van steigerhout

scafforek houten stellingQuickRack is niet alleen maar verkoper van winkelinrichtingen, maar ontwikkelt daarnaast ook nog eens winkelinrichtingen. Zo is er een door QuickRack ontwikkelt en ontworpen systeem van steigerhout waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen als speerpunt is meegenomen genaamd het Scafforek. Het bijzondere aan de Scafforek houten winkelinrichting is dat het is gemaakt uit gebruikt steigerhout. De steigerhouten stelling van het type Scafforek is hierdoor milieuvriendelijk en biedt daarbij tevens een hoge draagkracht. Het systeem is in vele afmetingen verkrijgbaar en het is mogelijk om naar klantwens aan te passen. Het Scafforek is een product dat zorgt voor een betere presentatie van uw producten en straalt een natuurlijke en milieubewuste sfeer uit.

Heeft u nog vragen? Onze specialisten kunnen bij u op bezoek komen voor een gesprek.