• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Sfeervolle winkelinrichting met hout

Winkelinrichting met natuurlijke materialen is onze specialiteit. De meest uiteenlopende winkels hebben we al ingericht met houten stellingen. In de winkelinrichtingsbranche is hout de laatste jaren enorm populair geworden. Niet heel gek, want het heeft namelijk vele positieve kanten. Stevig, duurzaam en het zorgt voor een warme, natuurlijke sfeer. De manier waarop producten getoond worden is belangrijk voor de gehele winkelbeleving.

Sfeervol hout

Kiezen voor hout als basisproduct in uw winkel betekent kiezen voor sfeer. Door het gebruik van hout creëert u een natuurlijke en warme uitstraling. Met onze ambachtelijke houten rekken en diverse type legborden komt het karakter van uw winkel en die van de producten duidelijk naar voren. Voor diverse doeleinden te gebruiken; verkoop van food producten, natuurlijke karakter van bloemen tot een stoer kledingmerk: hout doet uw producten en interieur eer aan.

Veel opstellingen mogelijk

In ons assortiment hebben we verschillende programma’s houten stellingen. Alle houten stellingen zijn bij QuickRack in veel afmetingen en diverse prijsniveaus verkrijgbaar. Zowel in breedte als hoogte –ook de hoogte van de legborden – kan gevarieerd worden. U bepaalt, al dan niet samen met ons, waar de stellingen geplaatst worden: tegen de wand, als middenstelling of ruggelings tegen elkaar. Mogelijkheden zijn er genoeg. Het Brumorek systeem bestaat uit losse onderdelen en een uniek verbindingssysteem, waardoor de houten stellingen makkelijk te (de)monteren zijn. Uitbreiding en herinrichting gebeurt in een handomdraai.

brumorek houten stellingen

Voorbeeld van het brumorek

Maatwerk in houten stellingen

Het kan zijn dat u een andere constructie voor ogen heeft dan de standaard rekken die wij leveren. Geen probleem, want bij Quickrack leveren we ook maatwerk in hout. Uw wensen en verwachtingen nemen we onder de loep en werken we uit tot exclusieve ‘custom made products’. De uitstraling en gedachte achter uw merk en winkel is hierbij ons uitgangspunt. Uw idee is waardevol en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Multifunctioneel inzetbaar

Houten stellingen zijn bruikbaar in de meest uiteenlopende ruimtes. Hoe groot – of klein – de ruimte ook is. De stellingkasten zijn verkrijgbaar in vele afmetingen, waardoor iedere ruimte optimaal benut wordt. In de detailhandel worden houten stellingen veel gebruikt. Iedere winkel is met hout sfeervol in te richten. Bij QuickRack hebben we ervaring met het inrichten van onder andere slijterijen en natuurvoedingswinkels, maar ook kleding-, kringloop- en bloemenwinkels zullen profiteren van het gebruik van hout. Voor het magazijn bij uw winkel kunnen we dan weer een low budget programma aanbieden. Op deze manier ontzorgen wij onze klant door een totaal concept te bieden.

QuickRack

Binnen enkele jaren is QuickRack uitgegroeid tot de meest toonaangevende specialist op het gebied van houten stellingen. Bent u van plan uw winkel in te richten met houten stellingen? Dan bent u bij ons gegarandeerd aan het juiste adres. Voor speciale wensen en voor ieder budget hebben wij diverse soorten houten stellingen op voorraad. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.