• Lage prijzen door eigen productie
  • Stellingen op maat mogelijk
  • Zowel houten als metalen stellingen

Outletrekken

Heeft u uw producten in de uitverkoop en zoekt u stellingen waarop u deze kunt presenteren? Dan helpt QuickRack u graag verder. De scherp geprijsde legbordstellingen van QuickRack zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en weer af te breken.

Houten stellingen – Archos en Eurorek

Voor stellingen bedoelt voor outlets zijn de houten rekken Archos en Eurorek uitermate geschikt. Eurorek is de goedkoopste variant. De onderdelen uit het systeem zijn gemaakt van eersteklas Oost-Europees vurenhout. Doordat deze onderdelen allemaal los van elkaar staan, kan Eurorek zich goed aanpassen aan de groei van een bedrijf. Het systeem is door de unieke constructie gemakkelijk te (de)monteren.
Bent u op zoek naar stellingen met meer draagkracht, dan kan Archos u een voordelige oplossing bieden. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit en ook eenvoudig te (de)monteren.

Outletrekken bij QuickRack

Voor een fabrikant en groothandel van scherp geprijsde houten rekken en stellingen op maat kunt u bij QuickRack uitstekend terecht. De houten rekken van QuickRack benutten uw winkel en/of magazijn effectief, waardoor er geen (kostbare) m² vrij blijven. Bent u op zoek naar voordelige rekken van hoge kwaliteit voor uw outletwinkel? Dan kunt u zich vrijblijvend laten adviseren door de vakkundige medewerkers binnen het bedrijf. De snelste manier voor dit advies en een bijpassende prijsopgave op maat kunt u verkrijgen via een offerte-aanvraag.

Uitverkoop, maar geen materiaal om uw producten te presenteren? Onze houten stellingen bieden een goedkope oplossing. Bovendien zijn deze legbordstellingen gemakkelijk zelf in elkaar te zetten en af te breken. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Houten rekken

Archos

archos houten stellingen

Eurorek

eurorek stellingen hout