• Lage prijzen door eigen productie
 • Stellingen op maat mogelijk
 • Zowel houten als metalen stellingen


Creëer een onvergetelijke winkelervaring met onze winkelinrichting!

Als ondernemer is het cruciaal om te realiseren dat de beleving en sfeer van uw winkel van onschatbare waarde is. Of u nu een nieuwe winkel opent of een bestaande herinricht, het creëren van een harmonieuze sfeer is van essentieel belang voor een optimale klantbeleving. QuickRack beschikt over jarenlange expertise om u te ondersteunen bij uw vraagstukken betreffende winkelinrichting. Bovendien voorzien wij in betaalbare inrichtingssystemen die niet alleen de gewenste sfeer in uw winkel creëren, maar tevens een gevoel van warmte en authenticiteit oproepen.

Lage prijzen door eigen productie

Stellingen op maat mogelijk

Zowel houten als metalen stellingen

Alle type rekken

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Wilt u weten wat QuickRack voor u kan betekenen? Vul geheel vrijblijvend het onderstaande formulier in.

  * Verplichte velden

  Ons brede assortiment winkelinrichting

  Houten winkelinrichting

  Breng uw klanten in vervoering met een winkelomgeving die rust en warmte uitstraalt. Onze houten winkelstellingen bieden niet alleen stijlvolle functionaliteit, maar ook een vleugje verfijning die uw klanten volledig op hun gemak zal stellen. Als u op zoek bent naar iets meer futuristisch en robuust, dan zijn onze metalen winkelstellingen absoluut de oplossing voor u. Ze geven uw winkel een industriële uitstraling die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. Zeg maar dag tegen het alledaagse en hallo tegen de perfecte omgeving voor uw natuur- en reformwinkel.

  Bekijk hieronder ons aanbod voor houten winkelinrichting:

  Brumorek Combirek Rangerek Scafforek

  Interesse in ons assortiment? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  brumorek houten stellingen

  Slijterij of wijnwinkelinrichting

  Het ultieme doel van uw slijterij of wijnwinkel is om uw klanten emotioneel te raken. Een juiste sfeer in uw winkel mag hierbij niet ontbreken. Met onze houten stellingsystemen wordt het creëren van de perfecte ambiance een fluitje van een cent. Neem de gerenommeerde wijnwinkel Mondovino als voorbeeld, uitgeroepen tot de top wijnwinkel van Nederland in 2012 en ingericht met het Brumorek systeem, bewijst dat onze stellingen niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel. Kies dan ook nu voor de kracht van ambiance en stijl in uw slijterij of wijnwinkel.

  Bekijk hieronder ons aanbod voor slijterij of wijnwinkelinrichting:

  Brumorek Combirek Retailrek Vinorek

  Interesse in ons assortiment? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Outletwinkelinrichting

  Een pop up winkel of low budget store zonder effectieve productpresentatie is als een marathon zonder supporters – nutteloos. Maar geen zorgen – onze stellingen bieden de ultieme en betaalbare oplossing. Bovendien, dankzij hun uiterst simpele ontwerp, zijn onze legbordstellingen eenvoudig te monteren en te demonteren, precies zoals u het wilt. Wacht niet langer en ontdek ons assortiment hieronder – voor een actie die zowel goedkoop als effectief is.

  Bekijk hieronder ons aanbod voor outletwinkelinrichting:

  Archos Eurorek Novarek Combirek

  Interesse in ons assortiment? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Kringloopwinkelinrichting

  Bent u uitgekeken op het interieur van uw kringloopwinkel en voelt het als een grote investering om het te vernieuwen? Zoek niet verder, want QuickRack heeft de ultieme oplossing voor u. Onze duurzaam geproduceerde stellingen zijn vervaardigd van het allerbeste hout en metaal, en bieden de uitstraling die uw winkel verdient. Maak een sprong en ontdek hieronder wat wij u kunnen bieden, een vrijblijvende aanbieding hoort bij onze service.

  Bekijk hieronder ons aanbod voor kringloopwinkelinrichting:

  Archos Eurorek Novarek Combirek

  Interesse in ons assortiment? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Onze stellingen in uw winkel?

  Bent u geïnteresseerd in onze winkelinrichting? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag meer informatie of hulp bij het maken van de juiste keuze? Mail dan naar info@quickrack.nl of bel ons op +31(0) 529480423. Ons deskundige team bij QuickRack staat altijd voor u klaar om persoonlijk advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan